Subriel Matias trece prin momente extrem de dificile, după ce Maxim Dadashev a încetat din viaţă ca urmare a loviturilor primite în lupta cu el.

Boxerul din Puerto Rico a aflat de la presa americană că adversarul său de la finalul săptămânii trecute a încetat din viaţă.

„Nu pot să cred aşa ceva, sunt devastat”, a spus pugilistul care are 14 victorii prin K.O. din tot atâtea lupte la profesionist.

Pentru sportivul de 27 de ani, vestea că oponentul său a încetat a fost una şocantă, însă ulterior a venit cu un comunicat în acest sens.

„Ne urcăm în ring gândindu-ne la familiile noastre. E foarte greu să practici acest sport, ştii mereu că te expui la pericole. Zboară cât mai sus, mare luptător. Doar Dumnezeu ştie motivele pentru care s-a întâmplat aşa. Mereu vei avea respectul meu”, a spus Matias, într-un comunicat, potrivit NBC.

Citeste si...  Melania îi apără „bărbăţia“ soţului ei! Cât de dotat e Donald Trump?

Altfel, de notat că Matias a fost suspendat pentru 30 de zile, ca urmare a rănilor suferite în lupta cu Maxim Dadashev. Practica este una comună, pentru că sportivii ar fi prea expuşi dacă ar lupta într-un interval atât de scurt de două ori. În general, nimeni nu îşi organizează partide atât de apropiate, la profesionişti, însă FIBA vrea să preîntâmpine orice posibilă nouă confruntare.