Subriel Matias trece prin momente extrem de dificile, după ce Maxim Dadashev a încetat din viaţă ca urmare a loviturilor primite în lupta cu el.

Boxerul din Puerto Rico a aflat de la presa americană că adversarul său de la finalul săptămânii trecute a încetat din viaţă.

„Nu pot să cred aşa ceva, sunt devastat”, a spus pugilistul care are 14 victorii prin K.O. din tot atâtea lupte la profesionist.

Pentru sportivul de 27 de ani, vestea că oponentul său a încetat a fost una şocantă, însă ulterior a venit cu un comunicat în acest sens.

„Ne urcăm în ring gândindu-ne la familiile noastre. E foarte greu să practici acest sport, ştii mereu că te expui la pericole. Zboară cât mai sus, mare luptător. Doar Dumnezeu ştie motivele pentru care s-a întâmplat aşa. Mereu vei avea respectul meu”, a spus Matias, într-un comunicat, potrivit NBC.

Citeste si...
Nadia Comăneci, despre moartea lui Ilie Balaci: O mare legendă s-a stins din viaţă

Altfel, de notat că Matias a fost suspendat pentru 30 de zile, ca urmare a rănilor suferite în lupta cu Maxim Dadashev. Practica este una comună, pentru că sportivii ar fi prea expuşi dacă ar lupta într-un interval atât de scurt de două ori. În general, nimeni nu îşi organizează partide atât de apropiate, la profesionişti, însă FIBA vrea să preîntâmpine orice posibilă nouă confruntare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.