-O femeie de 35 de ani, mama unui copil  de un an şi jumătate a povestit pentru un specialist în probleme sexuale, că şi-a înşelat soţul care nu-i mai acorda atenţie, chiar cu fratele lui. 

O femeie de 35 ani şi soţul meu are 38. Călătoreşte mult datorită servicului său. Dar când vine acasă nu face absolut nimic. Nici măcar nu mă ajută cu fiul nostru de un an şi jumătate”, Îşi începe femeia povestea pentru The Sun.

Femeia a declarat că după ce s-a născut copilul lor, relaţia s-a degradat extrem de mult: „Nu mi-a mai arătat afecţiune. Nici măcar nu m-a mai sărutat. De viaţă sexuală nici nu poate fi vorba. Fratele soţului meu are 36 de ani, este însurat şi are patru fiice”.
Femeia a povestit că apropierea dintre ea şi cumnatul ei a avut loc în timp ce soţul ei era plecat într-o delegaţie.

Citeste si...  Probleme sexuale: cum le abordez?

„Am băut un pahar de vin cu el, în timp ce fiul meu dormea. Alcoolul mi-a dat curaj să îi spun cumnatului meu că am sentimente pentru el”. Femiea a povestit că ea şi cumnatul ei şi-au destăinuit unul altuia nemulţumirile familiale. „I-am explicat că nu mai am parte de afecţiune şi el mi-a spus N-aş înceta să te sărut dacă ai fi a mea”.

„De atunci am făcut sex constant. El spune că este dispus şă-şi părăsească soţia pentru mine, dar eu nu ştiu ce vreau”, a povestit femeia pentru The Sun.