Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat luni că premierul Viorica Dăncilă în loc să răspundă la întrebările care i-au fost adresate, legate de OUG 114/2018, a jignit colegii din Opoziţie.

„Premierul Viorica Dăncilă a fost apărată astăzi în Parlament doar cu încălcarea Regulamentului. Prim-ministrul, chemat la ‘Ora prim-ministrului’ de către PNL, în loc să răspundă punct cu punct la întrebările care i-au fost adresate, legate de efectele catastrofale ale acestei nenorocite de OUG 114, care a transformat viaţa românilor într-un coşmar, a jignit colegii din Opoziţie şi a fugit pur şi simplu fără să răspundă profesionist la niciun punct. Acuzele pe persoană, văicărelile, duşmanii imaginari, ascunderea de responsabilitate nu reprezintă un comportament demn de prim-ministru prin faptul că nu şi-a asumat consecinţele OUG 114 şi nu a acceptat ca astăzi, în Parlament, să dea semnalul ca majoritatea parlamentară să respingă această OUG. Premierul Viorica Dăncilă rămâne victima sau părtaşul la loviturile adresate României de către grupul infracţional condus de Liviu Dragnea şi de Darius Vâlcov”, a afirmat Raluca Turcan, după dezbaterea din Camera Deputaţilor.

Citeste si...  Vezi ce răspuns a dat Turcan PSD-ului cu privire la vârsta de pensionare

Ea a adăugat că „ordonanţa lăcomiei” a lovit mediul de afaceri, băncile, sectorul construcţiilor, dar cel mai mult a lovit „în buzunarul românilor”.

Premierul Viorica Dăncilă a spus, luni, după ce Raluca Turcan i-a transmis că ratarea examenelor școlare de către premier a reprezentat motivul pentru care a semnat OUG 114, că nu a ratat nimic și că aceasta aruncă venin, încât ar face invidioasă o viperă.

Premierul Viorica Dăncilă a participat, în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora prim-ministrului”, la dezbaterea „Opriţi Ordonanţa Lăcomiei, Ordonanţa care bagă România în faliment”. Dezbaterea a fost solicitată de PNL.