Anunțul programului special din perioada sărbătorilor de Paște de anul acesta. La fel ca alte lanțuri de magazine, Carrefour a anunțat că unitățile sale vor fi închise și duminică, dar și luni, în a doua zi de Paște.

Totodată, Carrefour a anunțat și că sâmbătă, 18 aprilie, programul magazinelor din rețeaua sa comercială va fi unul redus. Astfel, sâmbătă, magazinele Carrefour se vor închide la ora 18:00.

Iată programul magazinelor Carrefour în perioada Paștelui:
Vineri, 17 aprilie: 08:00 – 22:00

Sâmbătă, 18 aprilie: 08:00 – 18:00

Duminică, 19 aprilie, Luni, 20 aprilie: ÎNCHIS.

Începând de marți, 21 aprilie, programul magazinelor Carrefour va reveni la normal. Astfel, acestea vor deschide la ora 08:00 și se vor închide la ora 21:00.

Recent, în contextul epidemiei de COVID-19, magaziele Carrefourt, prin intermediul Facebook, au anunțat că au deschis case dedicate personalului din spitale.

Totodată, grupul de magazine le recomandă clienților ca, în perioada în care se află la cumpărături în magazinele sale, să respecte regulile de distanțare socială, de cel puțin 1,5 metri.

Citeste si...
Iată povestea celebrei statuete de la Premiile Oscar

„Știi că faci cumpărături în siguranță când respecți distanța de cel puțin 1.5 m față de alți clienți din magazin, atât la casele de marcat, la vitrinele asistate sau la raioanele cu produse. Pentru extra protecție, colegii noștri poartă viziere inscripționate cu aceeași recomandare de distanțare de 1.5 metri”, arată Carrefour pe pagina sa de Facebook.

Recent, reprezentanții lanțului de supermarketuri au anunțat și că au decis să blocheze prețurile pentru peste 500 de produse esențiale, în contextul epidemiei de COVID-19.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. Grupul numără 341 de magazine, dintre care 37 hipermarketuri Carrefour, 262 de supermarketuri (221 de magazine Market și 41 de magazine Express Orange), 42 de magazine de proximitate Express, 8 magazine de proximitate Contact, dar și un magazin online.