Madonna și-a surprins fanii cu mai multe poze postate pe Instagram, în timp ce se pregătea pentru un „tratament de regenerare”.

Cântăreața în vârstă de 61 de ani s-a pozat fără machiaj, în timp ce era îmbrăcată într-o lenjerie de culoare neagră, transmite The Sun. (Imagini în galeria foto)

Ea a spus în descrierea fotografiei că va urma un tratament de regenerare.

Medicina regenerativă este un proces de regenerare celulară a țesuturilor și organelor, de reparare sau înlocuire a țesuturilor sau organelor afectate de diverși factori, printre care și vârsta.

Anul trecut, Madonna și-a anulat mai multe concerte din cadrul turneului de promovare a albumului „Madame X”, din cauza problemelor de sănătate.

Madonna a dezvăluit că a avut COVID-19 şi a donat 1 milion de dolari pentru vaccin

Madonna a mărturisit că a suferit de COVID-19 la începutul lunii martie, la încheierea turneului său la Paris, de aceea i-au fost detectaţi anticorpi la testul pentru coronavirus.

Citeste si...  Madonna, declaratie socanta despre consumul de droguri

Madonna a făcut aceste dezvăluiri într-o postare pe Instagram în care a informat că a donat un milion de dolari unui fond de ajutor internaţional pentru dezvoltarea unui vaccin şi a unor tratamente împotriva noului coronavirus.

“Când cineva iese pozitiv la anticorpi înseamnă că a avut virusul, ceea ce clar mi s-a întâmplat şi mie când am fost bolnavă, la încheierea turneului meu la Paris, în urmă cu şapte săptămâni”, a scris vedeta.

Madonna, în vârstă de 61 de ani, a precizat că restul echipei care o însoţea la repetiţii şi pe scenă a fost de asemenea bolnavă în acea perioadă.

“Toţi am crezut că avem o gripă mai gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum suntem toţii bine şi sănătoşi. Sper ca asta va clarifica lucrurile pentru cei care s-au grăbit să facă afirmaţii. Informaţia înseamnă putere!”, a precizat vedeta.