Pasagera care a provocat panică la bordul unui avion britanic după ce a încercat să intre în cabina piloților și să deturneze aeronava și-a aflat pedeapsa.

Chloe Haines, 26 de ani, a fost condamnată miercuri, 12 februarie, la 2 ani de închisoare, fiind încarcerată imediat, potrivit Sky News.

Tânăra a fost acuzată de Jet2 de „comportament agresiv și periculos” și că i-a pus în pericol pe ceilalți pasageri atunci când a încercat să deschidă o ușă a aeronavei la scurt timp după ce aceasta a decolat spre Turcia, incident petrecut pe data de 22 iunie 2019.

Ulterior, Chloe a vrut să forțeze intrarea în cabina piloților, cu intenția de a deturna aeronava, în acest timp strigând încontinuu: „O să vă omor pe toți”.

Citeste si...
Poliția Română va avea sistem de rcunoaștere facială

Tânăra britanică s-a îmbarcat pe data de 22 iunie 2019 într-un avion al companiei Jet2, la Stansted, Marea Britanie, spre Dalaman, Turcia, iar imediat după decolare a început să strige: „O să vă omor pe toți pe toți!”. Chloe Haines a fost imobilizată de pasageri și membrii echipajului, iar aeronava a fost escortată de avioane de luptă înapoi, la Stansted.

După incident, ea a primit o notă de plată de la compania aeriană în valoare de 85.000 de lire sterline, adică aproximativ 105.000 de dolari.

Potrivit anchetatorilor, Haines era băută atunci când a provocat acest incident.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.