Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată, marţi, după şedinţa Comitetului Executiv, dacă ea crede în statul paralel şi a spus că ea nu a vorbit niciodată despre statul paralel. „Vreau să luaţi afirmaţia nu că nu ar exista, nu ştiu eu despre acest lucru”, a ținut să puncteze Viorica Dăncilă.

Un jurnalist a întrebat-o, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, dacă ea crede în statul paralel şi a răspuns: „Nu vreau, nu vreau să discut despre statul paralel”.

Când i s-a atras atenţia că de trei ani de zile se discută doar despre statul paralel, Viorica Dăncilă a declarat: „Eu nu vreau să fac referire la acest aspect, eu nu am vorbit de statul paralel. Vreau să luaţi afirmaţia nu că nu ar exista, nu ştiu eu despre acest lucru. Eu gândiţi-vă că am fost nouă ani plecată din România! Poate sunt oameni care s-au confruntat cu multe situaţii”, a menționat premierul după primul CEx al PSD fără Liviu Dragnea.

Citeste si...  Diaconescu, despre susţinerea sa de către Băsescu

Viorica Dăncilă s-a grăbit să spună că îşi doreşte să se concentreze pe alte proiecte. „Pentru mine obiectivul principal acum este ce vom face de acum încolo şi cum putem să acţionăm pe perioada următoare, fără ca să avem în prim-plan justiţia”, a declarat premieru, citată de News.ro.