Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, îşi pune speranţele în Ianis Hagi pentru câştigarea titlului de campioană. Vicecampioana a remizat cu CFR Cluj chiar pe terenul campioanei, scor 0-0, dar a vorbit şi despre meciul excelent făcut de fiul lui Gică Hagi cu U Craiova, scor de 2-1.

Gigi Becali a glumit spunând că ar vrea să danseze alături de Ianis Hagi dacă acesta şi echipa lui vor reuşi să încurce CFR-ul, iar FCSB ar câştiga primul titlu de campioană după trei ani:

”Singurul care este mare antrenor în România este Hagi. Joacă cu unii pe acolo, îi pune pe copiii ăia şi joacă fotbal. E singurul antrenor. Petrescu a luat ce a vrut el. De abia acum zic şi eu că Ianis va fi mare fotbalist. Pasa pe care i-a dat-o lui Ganea, aia mi-a plăcut mai mult decât golul.

O să-l rog pe Ianis, dacă face un rezultat bun cu CFR şi o să joc şi eu pamporea (n.r. – dans tradiţional machedonesc) cu el, când o să luăm campionatul. Îmi e drag şi mie de el şi vreau să joc şi eu pamporea, care e problema? Dacă ne bate, el să danseze pamporea şi eu să plâng. Nu ai cum să-l iei pe Ianis, nu ai cum. Cum să-l iei când dă aşa gol de pe loc. Dacă eram eu ceream 50 de milioane. Gică îl dă pe două sau trei, dar eu fără 50 nu discutam”, a spus Becali la finalul partidei cu CFR Cluj, la Digi Sport.

Citeste si...  Conor McGregor, ARESTAT după ce a atacat un autocar plin cu luptători UFC

Jucătorii Viitorului au dansat pamporea la finalul meciului cu FCSB de pe Arena Naţională, scor 2-1 în favoarea constănţenilor. Ianis Hagi s-a numărat printre aceştia.

CLASAMENTUL PLAY-OFF-ULUI LIGII 1 BETANO:

1. CFR Cluj 38p

2. FCSB 35p

3. U Craiova 30p

4. Viitorul 29p

5. Astra 21p

6. Sepsi 20p

PROGRAMUL CFR-ULUI ÎN PLAY-OFF-UL LIGII 1 BETANO:

Sepsi – CFR Cluj

CFR Cluj – Viitorul

Astra – CFR Cluj

CFR Cluj – U Craiova

FCSB – CFR Cluj

PROGRAMUL FCSB-ULUI ÎN PLAY-OFF-UL LIGII 1 BETANO:

Viitorul – FCSB

FCSB – Astra

U Craiova – FCSB

Sepsi – FCSB

FCSB – CFR Cluj