Simona Halep (28 de ani) se pregătește pentru Turneul Campioanelor, competiție care va avea loc la Shenzhen, în China, și care va putea fi urmărită, în direct, pe canalele Digi Sport.

Fostul lider mondial a postat câteva fotografii pe Instagram, înainte de a părăsi România. „Gata de plecare”, a fost mesajul Simonei la una dintre fotografiile ei din aeroport. Simona Halep și-a etalat și noul ceas primit cadou de la unul dintre sponsori. Prețul de catalog al acestuia este de 52.000 de euro.

Fotografie postată de Simona Halep pe Instagram
Simona Halep a avut un mesaj pentru Darren Cahill
Halep a postat și o poză alături de cei doi membri ai staff-ului ei, Daniel Dobre, antrenorul, și Teo Cercel, preparatorul fizic. Simona i-a transmis un mesaj lui Darren Cahill, cel care îi va redeveni antrenor începând cu noul sezon.

„Ne vedem în curând”, i-a transmis campioana de la Wimbledon tehnicianului australian.

Citeste si...  Gigi Becali, reacție furibundă după referendum: „Facem alt referendum!”

Simona Halep speră ca problemele de sănătate să nu îi mai facă probleme la Turneul Campioanelor
„Sper să fiu 100% recuperată, îmi doresc tare mult să fac o treabă bună. Am avut probleme la coloană, am făcut tratament, recuperare, sunt mai bine, am început antrenamentele de ieri (n.r. luni), nu am avut dureri, sper să rămână așa. Încă nu știu, nu am jucat la un nivel foarte ridicat”, a declarat românca.

Simona şi-a amintit că a ratat anul trecut Turneul Campioanelor, desfăşurat pentru ultima oară în Singapore, tot din cauza problemelor medicale.

„Nu îmi place să fac comparație pe o stare negativă, să spun așa, și anul trecut am fost accidentată și sper să fiu mai bine, anul trecut nu am reușit să joc”, a mai spus constănţeanca.

Simona Halep se înscrisese iniţial şi la turneul de la Moscova, din această săptămână, la care a renunţat însă din cauza accidentării.