Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda şi-au unit destinele sâmbătă seara, la un restaurant din comuna Işalniţa, judeţul Dolj! Cei doi social democraţi i-au servit pe cei peste 500 de invitaţi cu un meniu tradiţional oltenesc, din care au făcut parte şi tradiţionalele sărmăluţe.

Meniu cu sarmale la nunta Liei Olguţa Vasilescu
Aşadar, nuntaşii, printre care Liviu Dragnea şi premierul Viorica Dăncilă, au mâncat sărmăluţe de porc învelite în bacon, pulpă de raţă confiată, doradă şi tartar de vită. Acestea sunt doar câteva dintre preparatele pe care le-au servit invitaţii Liei Olguţa Vasilescu şi ai lui Claudiu Manda.

La petrecerea Liei Olguţa Vasilescu şi-a făcut apariţia şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a venit însoţit de iubita sa, Irina Tănase, care a purtat o superbă rochie neagră, lungă până în pământ. Şi premierul Viorica Dăncilă a venit la petrece însoâită de soţul ei. Premierul a ales să poarte o rochie verde, cu sclipici.

Dragnea şi Dăncilă au venit în acelaşi timp la nuntă
Mirii au dezvăluit că au avut foarte mari emoţii pentru petrecerea de nuntă, de care s-a ocupat naşul, Ovidiu Flori. „Sunt colegi de partid, biroul politic naţional, din Guvern, parlamentari, colegi din judeţul Dolj, primari, conducerea PSD Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi.

Ciudat, avem emoţii, la vârsta pe care o avem chiar avem emoţii. Cred că 517 persoane au confirmat până în acest moment. Se va servi meniu tradiţional oltenesc, sărmăluţe, friptură, aperitiv, peşte, desert”, a precizat mirele Claudiu Manda.

Mireasa a purtat la petrecere o rochie albă, cu aplicaţii argintii, creaţie a designerului Roxana Butnaru, aceasta din urmă fiind cea care i-a creat şi ţinuta de la cununia civilă ce a avut loc pe 24 februarie, de Dragobete. Pe lângă surprizele artistice pregătite de naşii celor doi, Larisa şi Ovidiu Flori, invitaţii vor avea ocazia să urmărească şi dansul mirilor.

„Dansul mirilor o să fie la un moment dat, nu o să fie ceva spectaculos, nu am avut timp să îl pregătim, important este că apuc să o prind în braţe”, a mai spus Claudiu Manda. Întrebaţi de jurnalişti dacă se gândesc la copii, mirele a spus că „sigur da”, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda având fiecare câte un copil din căsătoriile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.