Medicamentul banal care ar putea sa trateaze coronavirusului. Noul tip de coronavirus COVID 19 poate fi tratat cu o cantitate mare de vitamina C, dar nu administrată pe cale orală, ci intravenos, deoarece efectele sunt de zece ori mai puternice, spun experții din China.

Executivul de la Shanghai a recomandat tratarea COVID 19 cu vitamina C, dar administrată pe care intravenoasă. Experții din China precizează că doza recomandată variază în funcție de gradul de severitate și complicații, de la 50 la 200 miligrame per greutatea corporală, pe zi. Dozele sunt între 4.000 și 16.000 mg pentru un adult, administrate intravenos.

În cazul a patru pacienți cu pneumonie coronavirală severă, dozele crescute de vitamina C au avut efecte incredibile. Cei în stare gravă au nevoie urgentă de tratament cu vitamina C, cât mai „agresiv”,medicamentul care ar putea să lupte cu coronavirusului.

Citeste si...  Agenţia Europeană a Medicamentului avertizează asupra medicamentelor falsificate

Studiile arată că nu antibioticele sau alte medicamente, ci banala vitamina C are rol benefic în tratamentul coronavirusului. 110.000 de persoane au fost infectate până acum la nivel global cu COVID 19.

În România, până acum, s-au constatat mai multe cazuri de COVID 19, iar școlile au fost închise timp de o săptămână.