Mama şi bunicul Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie în Caracal, despre care se presupune că a fost prima victima a lui Gheorghe Dincă, au înaintat vineri, 2 august, la DIICOT, Structura Centrală, o cerere de administrare de probe.

Prin documentul depus vineri la DIICOT, familia Luizei le solicită anchetatorilor să ridice „toate înregistrările video ale sistemelor de supraveghere aflate pe posibilele trasee circulate de către Gheorghe Dincă pe perioada răpirii victimelor”.

Familia mai cere „ridicarea de urgentă și a înregistrărilor deținute de administrația publică locală, pentru a se putea stabili cu precizie traseul și activitatea desfașurată de către Gheorghe Dincă și eventualii sai complici”.

Citeste si...
La Caracal, mai mulți cetățeni au eșit la protestat nemulțumiți de ancheta procurorilor în cazul Luizei și Alexandrei

De asemenea, se solicită „să fie expertizate excrementele animalelor ce s-au aflat în curtea imobilului deținut de către inculpatul Gheorghe Dincă, pentru a se constata dacă au mancat carne de om”.

Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, a dispărut de acasă pe data de 14 aprilie, în drum spre Caracal, unde avea de rezolvat probleme personale. Ulterior, bunicul fetei a fost sunat de persoane necunoscute care i-au spus că fata ar fi plecat în Elveția.