Gică Hagi a atacat din nou UEFA, susținând că echipele din România nu au banii necesari să mai ajungă în grupele cupelor europene, ele fiind nevoite să joace prea multe tururi preliminare.

„N-avem teamă de ei, nu sunt mai buni decât noi, dar fără o investiție minimă, n-avem cum să devenim competitivi! Nu putem să ne luptăm cu cei de afară! Ne-au scos și din cupe, jucăm 7 mii de calificări. Ei aduc vreo 200 de milioane pe an în Spania, Germania, Franța… La noi ce intră? Cât intră de afară? Niciun ban!

Câte 500 de mii, câte 300 de mii. Ce sunt ăia? Ce bani sunt ăia? Domnilor, ce bani sunt ăia? România e o țară dezvoltată, puternică în Europa. E a șaptea țară ca populație, e veche în fotbal! Sper să ne trezim! Scopul a tot ce zic eu este unul singur: de a forma jucători pentru echipa națională! Să mergem în lume iar!”, a spus Hagi, într-o conferință de presă.

Citeste si...  Un fake news, în care Wesley Lopes comandă o tavă de mici, a ajuns viral. Iată cum a fost posibil

Gică Hagi, mesaj pentru UEFA cu două în urmă
Patronul de la Viitorul Constanța a trimis un mesaj celor de la UEFA, cu două luni în urmă, pentru că s-a simțit nedreptățit.

„În prezent, este dificil ca echipele din România să mai ajungă în Liga Campionilor. În momentele de glorie, țara a fost reprezentată de două echipe, datorită rezultatelor excelente din Europa League de la începutul anilor 2000.

Problemele economice au precipitat situația, iar cu noul sistem propus de UEFA începand cu 2024, ar fi imposibil pentru un club din România să mai intre în Liga Campionilor”, a scris Tutto Mercato Web.