Ce i-a trecut prin cap unei femei pentru a reuși să determine șoferii vitezomani să reducă viteza.  O femeie din Polson, Montana, a fost a primit un titlu onorific de polițist statal, pentru contribuția adusă la siguranța rutieră din orașul său, informează revista Time.

Patti Baumgartner s-a decis să acționeze pentru a-și ține familia în siguranță, pentru că șoferii conduceau cu viteză mare pe lânga casa ei. Statul Montanta are a treia cea mai mare rată de mortalitate în accidente rutiere dintre toate statele americane.

Femeia a vrut să facă zona mai sigură pentru copii și nepoții ei, așa că a s-a așezat la marginea drumului cu un uscător de păr îndreptat către trafic, în speranța că șoferii care o vor vedea de la distanță vor crede că este un polițist cu un aparat de radar.

Citeste si...
Avertizare meteo! Vremea se înrăutățește!

Luna trecută au apărut pe internet primele fotografii cu Patti Baumgartner, stând pe marginea drumului pe un scaun, cu un uscător de păr în mână. Un polițist local a văzut-o și a Baumgartner a primit titlul de polițist statal onorific, pentru eforturile ei de a combate viteza pe șosele.

https://twitter.com/TrooperPesola

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.