Ce i-a trecut prin cap unei femei pentru a reuși să determine șoferii vitezomani să reducă viteza.  O femeie din Polson, Montana, a fost a primit un titlu onorific de polițist statal, pentru contribuția adusă la siguranța rutieră din orașul său, informează revista Time.

Patti Baumgartner s-a decis să acționeze pentru a-și ține familia în siguranță, pentru că șoferii conduceau cu viteză mare pe lânga casa ei. Statul Montanta are a treia cea mai mare rată de mortalitate în accidente rutiere dintre toate statele americane.

Femeia a vrut să facă zona mai sigură pentru copii și nepoții ei, așa că a s-a așezat la marginea drumului cu un uscător de păr îndreptat către trafic, în speranța că șoferii care o vor vedea de la distanță vor crede că este un polițist cu un aparat de radar.

Citeste si...  Asta da bombă! Alin Cocoș a fost VIOLAT

Luna trecută au apărut pe internet primele fotografii cu Patti Baumgartner, stând pe marginea drumului pe un scaun, cu un uscător de păr în mână. Un polițist local a văzut-o și a Baumgartner a primit titlul de polițist statal onorific, pentru eforturile ei de a combate viteza pe șosele.

https://twitter.com/TrooperPesola