Inamicul numărul 1 al PSD a devenit de vineri, Ștefan Mandachi, inițiatorul campaniei #șieu, cel care a făcut România să se oprească pentru 15 minute, în semn de protest față de lipsa autostrăzilor din țară. Lovitura a fost resimțită cu atât mai puternic de PSD cu cât a venit din partea unui anonim, despre care partidul nu avea nicio informație la îndemână pentru a-l decredibiliza. Dar, deși momentul a fost depășit, unii lideri PSD au continuat să caute orice l-ar putea compronite pe inamicul numărul 1 al Guvernului.

Pe principiul, ‘dacă nu avem, adaptăm’, a apărut o poză în care apare președintele Klaus Iohannis alături de mai mulți turiști, printre care și un bărbat cu barbă, care seamănă destul de mult cu Ștefan Mandachi. Imediat poza a fost distribuită masiv pe rețelele de socializare, încercându-se acreditarea ideii că întreaga acțiune ar fi fost pusă la cale de președintele Iohannis.

Citeste si...  Rihanna întoarce pricirile, ca de obicei, ca un magnet

Internauții au taxat imediat știrea drept ‘Fake News’, iar cei care l-au recunoscut pe bărbatul cu barbă care apare în fotografie alături de președintele Iohannis, au explicat că este vorba despre un instructor de fitness din Pitești.