Inamicul numărul 1 al PSD a devenit de vineri, Ștefan Mandachi, inițiatorul campaniei #șieu, cel care a făcut România să se oprească pentru 15 minute, în semn de protest față de lipsa autostrăzilor din țară. Lovitura a fost resimțită cu atât mai puternic de PSD cu cât a venit din partea unui anonim, despre care partidul nu avea nicio informație la îndemână pentru a-l decredibiliza. Dar, deși momentul a fost depășit, unii lideri PSD au continuat să caute orice l-ar putea compronite pe inamicul numărul 1 al Guvernului.

Pe principiul, ‘dacă nu avem, adaptăm’, a apărut o poză în care apare președintele Klaus Iohannis alături de mai mulți turiști, printre care și un bărbat cu barbă, care seamănă destul de mult cu Ștefan Mandachi. Imediat poza a fost distribuită masiv pe rețelele de socializare, încercându-se acreditarea ideii că întreaga acțiune ar fi fost pusă la cale de președintele Iohannis.

Citeste si...  Socant un bărbat a divorțat de soția sa la 15 minute după căsătorie

Internauții au taxat imediat știrea drept ‘Fake News’, iar cei care l-au recunoscut pe bărbatul cu barbă care apare în fotografie alături de președintele Iohannis, au explicat că este vorba despre un instructor de fitness din Pitești.