Regina Elisabeta a II-a nu a dezvaluit niciodata care este mancarea sa preferata si exista un motiv care justifica aceasta alegere.

Se pare ca aceasta este ingrijorata de faptul ca, odata ce preferinta ei ajunge la urechile tuturor, respectivul preparat nu va lipsi din meniurile evenimentelor la care  Regina Elisabeta participa.

Afirmatia ii apartine lui Gordon Rayner, fost corespondent al The Telegraph, cel care, prin prisma meseriei sale, a petrecut mult timp in jurul familiei regale britanice.

„O persoana din staff-ul ei mi-a spus: ‘Daca ar spune care este mancarea sa preferata, nu ar mai fi servita cu nimic altceva”, povesteste Gordon.

Cu toate acestea, s-a scris ca Regina Elisabeta considera carbohidratii de genul pastelor, orezului si cartofilor mult prea plini de amidon, astfel ca i-a interzis in meniul palatului. In schimb, toata lumea are unda verde la pui si vegetale, alimente pe care Regina le adora.

Citeste si...  Au aparut vibratoarele ecologice!

In materie de deserturi, unul dintre fostii sai bucatari a spus ca Regina Elisabeta este o mare fana a tortului de biscuiti cu ciocolata.

„Este singura prajitura din care ea comanda o bucata in fiecare zi, pana cand se termina. Mananca o mica bucata in fiecare zi, pana cand ramai in bucatarie cu o bucatica minuscula. Insa chiar si acea bucatica minuscula trebuie sa i-o pastrezi. Daca lipseste o firimitura, ea remarca acest lucru. Reginei ii place atat de mult acest desert, incat, atunci cand se deplaseaza prin regat, Chocolate Biscuit Cake o urmeaza peste tot, cu trenul!”, a spus Darren McGrady.

Sursa foto: iStock/ Getty Images