Buletinul unui tânăr din Călărași a fost găsit de anchetatorii în mașina condusă de Răzvan Ciobanu. Deocamdată nu se știe dacă acesta a fost în mașină sau dacă actul de identitate era doar lăsat în autoturism, detaliul urmând să fie stabilit în cursul anchetei.

Surse apropiate anchetei spun că un buletin care aparține unui tânăr din Călărași a fost găsit în mașina cu care Răzvan Ciobanu a făcut accident pe drumul dintre Săcele și Năvodari, conform Mediafax.

Se pare că este vorba de buletinul soțului proprietarei mașinii pe care o conducea Răzvan Ciobanu în momentul accidentului.

Deocamdată nu se știe dacă acesta a fost în mașină sau dacă actul de identitate era doar lăsat în autoturism, detaliul urmând să fie stabilit în cursul anchetei.

Citeste si...
Surpriză! Horia Simu şi Şerban Pop ar putea scăpa de puşcărie, ca urmare a deciziei CCR

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.