Protocolul familiei regale britanice cuprinde nenumarate reguli pentru aproape toate aspectele vietii si este bine cunoscut faptul ca Regina Elisabeta a II-a este strica in ceea ce priveste eticheta regala. Insa de dragul Printului William si al lui Kate Middleton, aceasta a facut o exceptie.

In urma cu opt ani, Elisabeta i-a incurajat pe cei doi sa ignore protocolul regal si sa isi planuiasca nunta pe care si-au dorit dintotdeauna.

In cartea „Kate: A Biography”, autorul regal Marcia Moody explica cum William si Kate au primit permisiunea de a renunta la eticheta in una dintre cele mai speciale zile ale vietii lor.

„Lui William i-a fost prezentata o lista de 100 de persoane pe care el ar fi trebui sa le invite, timp in care i-a pierzit entuziasmul. Ocazia ar fi fost 100% formala, fara a mai avea loc pentru invitatii speciali si prietenii apropiati. William a vorbit cu Regina, iar aceasta i-a spus sa distruga lista si sa isi invite prietenii”, scrie Moody.

Citeste si...  Gestul unei fetiţe a induioşat-o pe ducesa Kate Middleton

In urma cu o luna, Regina Elisabeta a II-a si ducesa Kate Middleton au surprins pe toata lumea cand au fost fotografiate in timp ce imparteau aceeasi patura albastra in masina.

https://www.facebook.com/DailyMail