Furnizorul de energie electrică Nova PG vă propune ca soluție de eficientizare a consumului energetic, sistemul de tarife diferențiate prin care puteți scădea considerabil costurile lunare cu energia electrică.

Care sunt beneficiile ce pot fi obținute prin tarifele diferențiate?

Cu o experiență de pe peste 11 ani pe piața energetică, Nova Power & Gas este furnizor și distribuitor de energie electrică și gaze naturale și producător de energie. Deoarece Nova Power & Gas își propune să își susțină clienții săi cu soluții care să le optimizeze costurile, compania oferă un portofoliu extins de soluții de eficiență energetică.

Pentru utilizatorii care au sau își pot muta consumul de energie din timpul zilei în intervalul orar nocturn 22:00 – 06:00, de luni până vineri, sau în weekend, furnizorul Nova Power & Gas propune o ofertă de tarife diferențiate, considerabil mai mici în aceste intervale decât în timpul intervalelor de vârf din zilele lucrătoare. Dacă veți opta pentru o astfel de tarifare, atunci puteți să vă așteptați la o reducere a tarifelor cu până la 40% față de oferta standard.

Pe cine avantajează tarifele diferențiate propuse de producătorul Nova PG?

Dintre cei care se pot bucura de beneficiile acestor tarife diferențiate, se numără unitățile de producție, cum ar fi liniile de producție cu trei schimburi ori brutăriile, primăriile, cluburile de noapte sau orice alt posibil utilizator care consumă energie în aceste intervale sau este este dispus să își schimbe perioada în care activează.

Având în vedere posibilitatea considerabilă de economisire față de ofertele standard, propunerea companiei merită, cu adevărat, să fie luată în seamă, cu atât mai mult cu cât schimbarea furnizorului actual se poate face foarte ușor, chiar online și fără a afecta in vreun fel desfășurarea activității dumneavoastră.

Iată mai jos o estimare a reducerilor ce ar putea fi înregistrate, în urma optării pentru propunerea de tarife diferențiate de la Nova Power & Gas:

• Panificație: reducerea costurilor cu până la 30%;

• Iluminat public: rederea costurilor cu până la 30%;

• Unități de producție în tură continuă: reducerea costurilor cu până la 30%;

• Activități de birou: reducerea costurilor cu până la 20%;

• HoReCa: reducerea costurilor cu până la 20%;

• Activități în trei schimburi: reducerea costurilor cu până la 10%.

De ce să alegi Nova PG ca furnizor de energie electrică și gaze naturale?

Pe lângă interesul acordat de companie în sensul eficientizării costurilor, propunând tarife diferențiate, Nova Power & Gas se adaptează cerințelor pieței, urmărind nevoile consumatorilor și având la bază viziune și inovație.

În cazul în care vă căutați un furnizor de energie electrică, oriunde vă aflați, compania vă propune varianta contractării online a serviciilor sale. Astfel, printr-un proces simplu veți economisi atât timp, cât și bani, în funcție de tarifele pentru care optați și în funcție de nevoile dumneavoastră. Pe site-ul producătorului de energie veți găsi un set de instrumente necesare pentru a calcula oferta de energie și gaze naturale optimă activității dumneavoastră, dar și pentru a trimite documentele obligatorii semnării contractului online, urmând a fi contactat de echipa de vânzări a companiei.

Conectarea la serviciile furnizorului este la fel de simplă și rapidă ca și încheierea contractului, astfel încât dumneavoastră să investiți doar un timp minim pentru astfel de formalități.

Citeste si...
Sfaturi pentru oferirea unui serviciu mai bun în atelierul auto