Imaginile cu Andreea Hanca, soția lui Sergiu Hanca, la un meci al celor de la Cracovia, au devenit virale și au făcut rapid înconjurul lumii. Clipul a ajuns și în presa engleză, iar jurnaliștii de la The Sun au aflat povestea cuplului.

„Uimitoarea Andreea Hanca nu și-a putut controla emoțiile în timp ce își încuraja soțul, înainte să se rușineze”, au titrat cei de la The Sun.

„Bruneta a fost în tribune să-l urmărească pe soțul ei, Sergiu, în partida celor de la Cracovia cu Gornik Zabrze, în Polonia. Andreea chiar a trăit meciul, a gesticulat și a țipat din tribune. Dar ,când și-a dat seama că toate reacțiile ei dramatice au fost filmate, s-a rușinat toată.

Andreea și-a pus mâna la gură, s-a uitat la obiectiv, înainte de a le trimite un pupic celor care o priveau.”, au continuat jurnaliștii britanici.

Citeste si...  Kovesi, pe loc secund in Consiliul UE, in urma votului

Ce au aflat englezii despre Andreea Hanca, soția lui Sergiu Hanca
Publicația citată a continuat cu o întâmplare din trecut: povestea plecării lui Sergiu Hanca de la Dinamo, care a fost strâns legată de un eveniment care a avut-o în prim-plan pe soția sa, Andreea.

„Și aceasta nu este prima dată când Andreea este în lumina reflectoarelor. În trecut, ea a fost atacată de către fanii fostei echipe a lui Sergiu, Dinamo București. Atunci, a celebrat un gol al soțului său, când echipa era condusă cu 4-1 de Astra Giurgiu.

Rezultatul scandalului: Sergiu a plecat de la Dinamo și a semnat cu Cracovia.”, au mai notat englezii.