De mai bine de cinci luni, Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce a fost găsit vinovat în mai multe cazuri de corupție! De atunci, fostul lider PSD este privat de libertate și, conform legii, este vizitat doar săptămânal de cei din familie, în zilele în care i-au fost stabilite întâlnirile. Doar, recent, după aniversarea sa, politicianul a avut parte de o permisie de 24 de ore acasă, unde a stat alături de logodnica, Irina.

Șederea la închisoare avea să îl afecteze din punct de vedere fizic pe omul care a condus destinele României în ultimii ani, iar o dovadă în acest sens o reprezintă și ultima lui apariție la Rahova.

Liviu Dragnea, apariție șoc la alegerile prezidențiale 2019! Cât a slăbit fostul lider PSD
Duminică, Liviu Dragnea i-a șocat pe pușcăriași la alegerile prezidențiale 2019, mai ales pe cei care nu l-au mai văzut de multă vreme. Este știut faptul că fostul șef PSD are ”norocul” de a nu da nas în nas cu deținuții permanent, întrucât lucrează de dimineața până seara la atelierul auto al închisorii și nu este prezent prin curtea unității. De data aceasta însă, el a ieșit la plimbare și toată lumea a rămas surprinsă. Surse de la fața locului susțin că Dragnea era cu cinci kilograme mai slab, nu mai avea mustața așa de stufoasă, iar urmele încarcerării erau vizibile pe față, în special în zona ochilor.

Citeste si...
Liviu Dragnea anunță: ”Cel ce va fi premier e capabil să gestioneze o echipă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.