Președintele Klaus Iohannis a stârnit hohote de râs în timpul conferinței de presă de miercuri, după ce unul dintre jurnaliști l-a întrebat dacă nu cumva i se suflă răspunsurile într-o cască.

Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, a susținut, miercuri seara, o conferință de presă la sediul central al partidului. Un jurnalist a vrut să se asigure că președintele Iohannis nu are microfoane în care să i se transmită răspunsurile la întrebările din conferința de presă.

Acesta a relatat că unii colegi se întreabă dacă nu cumva i se șoptesc răspunsurile (lui Iohannis – n.red.) la întrebări. 

„Mai mulți colegi se întreabă pe grupurile de Whatsapp dacă aveți cască în ureche și dacă vă suflă cineva”, a întrebat jurnalistul.

Citeste si...
Președintele Klaus Iohannis a decorat luptatorii împotriva comunismului

Drept răspuns, Iohannis, zâmbind, și-a băgat, pe rând, degetul în fiecare ureche, apoi și-a bătut cu pumnul în creștetul capului: „Aici nu, aici nu” și a început să râdă.

„Mă bănuiți câteodată că fără copiuță nu merge? Nu, nu cred că mă bănuiți de așa ceva. Să fim serioși”, a mai spus Iohannis în hohotele de râs ale jurnaliștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.