Roxana Mihalache, proaspăta soție a lui Radu Mazăre, a spus, vizibil supărată, că fostul primar al Constanței este supărat pentru că ceremonia a avut loc în Penitenciarul Rahova.

„Cum să fie, el este supărat pentru ceea ce se întâmplă se știe foarte bine atât timp cât stă 9 ani arestat pentru nedreptate. Vă rog frumos, cancan-uri, verighete, chiar nu fac sens având în vedere situația. A fost un moment de suflet, atâta tot. Nu sunt supărată, dar vă rog frumos să mă înțelegeți pentru că nu este un moment de cancan-uri. Eu nu sunt o persoană publică, sunt soția lui Radu Mazăre, sunt o fată ca oricare alta. Nu sunt o persoană publică, iar situația prin care se trece cu nedreptatea în care se află nu este o situație plăcută. Este firesc și normal, nu cred că dumneavoastră dacă ați fi în situația mea ați fi fericită”, a spus Roxana Mihalache, la ieșirea din Penitenciarul Rahova, relatează Mediafax.

Citeste si...  ŞEF din PSD, PERCHEZIŢIONAT într-un caz de EVAZIUNE FISCALĂ.

Potrivit soției lui Radu Mazăre, nu au fost lacrimi la cununie.

„Radu este supărat pentru că asta este situația. Nu am servit nimic, am respectat procedura – nici fursecuri, nici suc. Asta-i procedura, trebuie respectată”, a mai spus aceasta.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea lui Radu Mazăre și a Roxanei Mihalache de a se căsători în ziua de 10 iulie, iar un ofițer al stării civile a fost prezent la Penitenciarul Rahova pentru a oficia căsătoria.

Fostul edil, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, a fost adus, în luna mai, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre.