Vârstă unei femei nu este atat de relevanta pentru bărbaţi. Din punctul lor de vedere, alte aspecte sunt mai importante. Daca in trecut un cuplu in care femeia era mai in varsta decat barbatul era privit cu ochi critici, astazi oamenii sunt mai deschisi si lucruri precum diferenta de varsta nu mai joaca un rol important.

Bright Side a decis sa analizeze acest mister si sa ne ajute sa intelegem de ce barbatii sunt atrasi de femei mai mari decat ei. Iata ce au aflat intrebandu-i chiar pe domni:

Femeile mai in vârstă stiu ce vor
Ceea ce il atrage pe barbat din start este faptul ca femeia are o idee clara despre ceea ce isi doreste si isi concentreaza energia pentru a atinge acele obiective. In timp ce femeile mai tinere incearca sa invete din relatii si sunt atrase de drame, femeile mai experimentate se concentreaza asupra imbunatatirii propriei vieti si a vietii celor dragi. Barbatii apreciaza ca nu vor fi nevoiti sa dezlege ghicitori, sa interpreteze diferite comportamente.

Femeile in varsta stiu mai multe lucruri despre viata
Au mai multa experienta de viata, in intalniri, relatii si, in general, permit barbatului sa invete multe lucruri de la ele. Ele ofera perspectiva asupra mai multor aspecte, iar bogata experienta de viata ii ajuta pe domni sa priveasca mai realist viata si ii determina sa se maturizeze. Aceste femei au capacitatea de a vedea un om intr-un mod in care el nu se poate vedea. Ii arata ce fel de barbat este si il motiveaza sa tinteasca spre obiective mai mari.

Il fac pe partener sa vada lucrurile dintr-o noua perspectiva
O relatie cu o femeie mai in varsta ii ofera barbatului posibilitatea de a creste. Sigur, relatiile in general ne ajuta sa invatam noi lucruri, dar o femeie experimentata il ajuta pe partenerul sau sa isi inteleaga sentimentele la un nivel mai profund. Acesta nu trebuie sa joace jocuri mintale sau sa se simta presat pentru ca ea construieste o legatura mai puternica in cadrul cuplului si contribuie din plin la construirea unei relatii puternice si mature.

Citeste si...
Cât au pătimit femeile lui Marcel Toader!

Sunt increzatoare si independente
In timp ce femeile mai tinere cauta atentia si aprobarea celor din jur, o femeie mai in varsta se simte confortabil in pielea sa. Ea nu are nevoie sa dovedeasca nimic nimanui, iar increderea pe care o emana este magnetica.

Sunt mai mature din punct de vedere emotional
Experienta de viata le-a invatat ca nu trebuie sa reactioneze exagerat si sa isi controleze emotiile. Asta nu inseamna ca nu stiu ce inseamna distractia. Sufletul lor a ramas jucaus si copilaresc, le place sa stea la discutii si sa petreaca timp de calitate cu partenerii lor.

Au gusturi rafinate
Unii barbati iubesc senzatia de calm pe care o afiseaza femeile mai in varsta decat ei. Multi tineri prefera un stil de viata mai linistit si relaxant.

Femeile mai in varsta sunt buni parteneri de conversatie
Experienta le permite sa inteleaga lumea la un nivel mai profund. Ele au propria opinie despre orice, iar asta le face mai atractive pentru barbati.

Sunt stabile financiar
Nu mai este un secret ca barbatii isi doresc, de asemenea, siguranta financiara, indiferent de varsta pe care o au. Majoritatea femeilor in varsta au o cariera, se intretin singure si au un sentiment de responsabilitate financiara.

Barbatii cauta o relatie materna
Unii barbati cauta femei mature care vor sa aiba grija de ei. Vorbim aici despre sprijinul mental si emotional pe care o femeie mai in varsta il poate oferi partenerului ei. Acesta se numeste si „sindromul mamei”- situatie in care un barbat are nevoie de o femeie care sa faca totul pentru el, de la gatit la alegerea hainelor. Cu toate acestea, putine sunt femeile care se vor arata disponibile sa faca aceste lucruri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.