Când va fi prima zi fără decese cauzate de coronavirus în România. Întrebarea care este pe buzele tuturor românilor și-a găsit un răspuns în previziunile IHME (University of Washington), precizează site-ul educatieprivată.ro.

În articol se mai precizează că „Pentru România, estimările afișate astăzi arată că vârful pandemiei va fi atins în țara noastră pe 13 aprilie, iar 8 mai va fi prima zi în care nu va fi înregstrat niciun deces din cauza COVID-19. Numărul total de decese estimat de IHME în România este de 804, până pe 4 august 2020. Potrivit acelorași estimări, 11 aprilie va fi data la care resursele medicale vor avea cel mai mare grad de solicitare“.

Citeste si...
Șerban Nicolae vrea o analiză rapidă pentru că PSD să scape de Dragnea

The Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) este un centru independent de cercetare în domeniul sănătății publice, care funcționează sub autoritatea UW Medicine, la University of Washington. IHME oferă măsurători riguroase în legătură cu problemele de sănătate cele mai importante la nivel mondial și evaluează strategiile folosite în abrdarea acestora, mai notează educatieprivata.ro