Ianis Hagi (20 de ani) va pleca mai mult ca sigur de la Viitorul în această vară, conform spuselor tatălui său, Gică Hagi. Mai multe grupări sunt cu ochii pe tânârul fotbalist, a cărui cotă a „explodat”. Galatasaray, Sevilla, Girona, Anderlecht, Standard Liege și Genk sunt echipele aflate pe urmele lui Ianis Hagi, informează Digisport.ro.

Mircea Rednic a comentat evoluția excelentă a fotbalistului în partida de Cupă de aseară, când a înscris ambele goluri ale partidei cu Craiova. Antrenorul lui Dinamo consideră că Ianis Hagi. are o cotă mai bună decât Răzvan Marin, care a fost vândut recent de Standard la Ajax pentru 12,5 milioane de euro.

Citeste si...  Nebunia lui Erdogan loveşte lumea sportului. Un fost mare fotbalist a ajuns după gratii

„Să nu credeţi că după un meci a crescut cota lui Ianis Hagi pentru că a dat un gol sau două. El este urmărit de echipe foarte bune şi nu se lasă ei păcăliţi de un meci sau două. Ianis are o cotă foarte bună oricum, o cotă peste Răzvan Marin, şi vorbesc aici de jucătorii care au plecat de la noi din ţară. Contează ceea ce îşi doreşte şi Gică Hagi, pentru că el l-a format, el îl susţine din toate punctele de vedere şi va decide unde şi pe ce sumă va pleca”, a afirmat Mircea Rednic.