Hurezeanu, a primit asigurări din partea poliția Germană ca va ancheta cazul  românilor care au fost batuti si înșelati de cetăteni Ruși și va comunica cele constatate consolatului României.

Faptele s-au petrecut săptămâna aceasta, mai precis marți, 21 iulie.

„Români au refuzat să mai meargă la muncă, văzân că nu primesc nici un ban au venit rușii peste noi și ne-au bătut, ne-au forțat să mergem la muncă, am fost amenințați cu pistoalele, că ne împușcă și ne zboară creierii dacă nu ne ducem la muncă. Am anunțat poliția după ce ne-au bătut. Ni s-au luat declarații, dar așteptăm în aceeași casă în care au intrat rușii peste noi”, povestește Paula Adriana, una dintre româncele care fac parte din grupul respectiv.

„Abatorul de la Pforzheim, acolo unde acum câteva luni au apărut sute de cazuri de coronavirus, a luat legătura cu Poliția. Poliția nu ne-a informat după incidentele de acum trei zile dintre ruși și români, însă ni s-au promis răspunsuri pentru luni. Rușii respectivi sunt cei care au închiriat locuințe românilor”, a declarat pentru Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Germania.


Citeste si...
Sorin Ovidiu Vântu face dezvăluiri despre legătura dintre Băsescu-Năstase-Cocoş-Udrea