Pe piaţa din România va apărea în iunie

 htcmini

HTC One mini 2, fratele mai mic al smartphone-ului HTC One M8, a fost lansat oficial de compania taiwaneză. Modelul se evidenţiază prin acelaşi design bazat pe aluminiu şi difuzoarele cu tehnologie BoomSound pentru sunet clar şi puternic, dar are specificaţii tehnice medii.

minib

În regiunea din care face parte România, HTC One mini 2 va fi disponibil începând cu luna următoare, iunie 2014. Preţul recomandat nu a fost anunţat.

HTC One mini 2 rulează Android 4.4, are un ecran HD Ready (720p) cu diagonala de 4,5 inci, procesor quad-core de 1,2 GHz (chipeset Snapdragon 400), 1 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 16 GB (plus slot pentru card microSD cu capacitate maximă de 128 GB), cameră principală de 13 MP şi frontală, pentru apeluri video, de 5 MP.

Noul smartphone de la HTC este disponibil în variantele de culoare Gunmetal Gray, Glacial Silver şi Amber Gold. Terminalul dispune de ultima versiune de interfaţă proprietară HTC BlinkFeed. Prin intermediul acesteia, ecranul de pornire al telefonului devine un agregator de ştiri şi actualizări din reţele sociale în timp real.

Citeste si...
Premierul Ludovic Orban la Suceava: Doar 35% din români, conectaţi la reţelele de gaz natural în comparaţie cu Ungaria