Fotbaliștii unei echipe de fotbal din Nigeria au fost atacați de hoții în timpul unei deplasări, iar șoferul autobuzului a fost împușcat mortal.

Echipa FC Ifeanyi Ubah, din prima ligă a Nigeriei, se afla pe drum spre meciul de campionat cu Jigawa Golden Stars, club situat în nordul țării. O bandă de hoții a atacat autocarul echopei Ifeanyi Ubah, iar șoferul a fost împușcat mortal, informează Mirror.

Fotbaliștii au ajuns la spital!
Majoritatea fotbaliștilor și membrilor din staff au avut nevoie de intervenții medicale după atacul hoților. Geamurile autocarului au fost sparte, astfel că cei aflați la bord s-au ales cu răni destul de grave.

Citeste si...  Incident bizar după gala Oscarurilor. Nimeni nu ştie cine este acest bărbat şi de ce a încercat să-i fure statueta lui Frances McDormand

Clubul Ifeanyi Ubah a emis un comunicat după tragicul eveniment: „Vrem să tragem un semnal de alarmă. Federația trebuie să asigure protecția echipelor de acum înainte. Majoritatea cluburilor sunt susținute de investitori privați, care muncesc din greu pentru a susține fotbalul nigerian. Astfel de evenimente nu trebuie să se repete”, se arată în comunicatul clubului.