Ca o sirenă, într-o rochie transparentă cu 216.000 cristale Swarovski!

  rihanna-rochie-transparenta-Council-of-Fashion-Designers-of-America-Awards-3

Rihanna a oferit o aparitie spectaculoasa la ceremonia Council of Fashion Designers of America Awards unde a fost premiata cu Fashion Icon Award. Artista a purtat o rochie transparenta care a lasat sa se vada… tot. Este, poate, cea mai curajoasa aparitie la un astfel de eveniment din toate timpurile.

rihanna-rochie-transparenta-Council-of-Fashion-Designers-of-America-Awards-2

Rihanna i-a lasat pe toti fara cuvinte atunci cand si-a facut aparitia pe covorul rosu al ceremoniei Council of Fashion Designers of America Awards.

 

Artista a purtat o rochie transparenta care a lasat sa se vada tot. Rochia a fost realizata de Adam Selman si a fost acoperita cu 216 000 cristale Swarovski.

rihanna-rochie-transparenta-Council-of-Fashion-Designers-of-America-Awards-4

Asumata si nonconformista, solista a lasat sutienul… acasa si a optat doar pentru lenjerie intima de culoarea pielii, invizibila din anumite unghiuri.

rihanna-rochie-transparenta-Council-of-Fashion-Designers-of-America-Awards-1

A fost cea mai spectaculoasa aparitie din cadrul evenimentului si, poate, cea mai curajoasa a solistei la un astfel de eveniment.

Rihanna a fost premiata cu Fashion Icon Award, premiu care a ajuns in trecut in manile unor celebritati precum Lady Gaga, Kate Moss, Nicole Kidman sau Johnny Depp.

Citeste si...
Tunsori bărbăteşti pe care femeile le urăsc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.