Ca o sirenă, într-o rochie transparentă cu 216.000 cristale Swarovski!

  rihanna-rochie-transparenta-Council-of-Fashion-Designers-of-America-Awards-3

Rihanna a oferit o aparitie spectaculoasa la ceremonia Council of Fashion Designers of America Awards unde a fost premiata cu Fashion Icon Award. Artista a purtat o rochie transparenta care a lasat sa se vada… tot. Este, poate, cea mai curajoasa aparitie la un astfel de eveniment din toate timpurile.

rihanna-rochie-transparenta-Council-of-Fashion-Designers-of-America-Awards-2

Rihanna i-a lasat pe toti fara cuvinte atunci cand si-a facut aparitia pe covorul rosu al ceremoniei Council of Fashion Designers of America Awards.

 

Artista a purtat o rochie transparenta care a lasat sa se vada tot. Rochia a fost realizata de Adam Selman si a fost acoperita cu 216 000 cristale Swarovski.

rihanna-rochie-transparenta-Council-of-Fashion-Designers-of-America-Awards-4

Asumata si nonconformista, solista a lasat sutienul… acasa si a optat doar pentru lenjerie intima de culoarea pielii, invizibila din anumite unghiuri.

rihanna-rochie-transparenta-Council-of-Fashion-Designers-of-America-Awards-1

A fost cea mai spectaculoasa aparitie din cadrul evenimentului si, poate, cea mai curajoasa a solistei la un astfel de eveniment.

Rihanna a fost premiata cu Fashion Icon Award, premiu care a ajuns in trecut in manile unor celebritati precum Lady Gaga, Kate Moss, Nicole Kidman sau Johnny Depp.

Citeste si...  Cum sa-i oferi un sex oral ca o profesionista: sfaturi neobisnuite, dar foarte utile