Cântăreaţa le dă peste nas cârcotaşilor care vedeau celulită pe trupul ei

  anda Adam 1

Cântăreaţa le-a făcut o surpriză admiratorilor săi de pe un site de socializare şi le-a arătat cum îi stă în costum de baie. Indiferent din ce unghi este privită, Anda Adam arată fără cusur.

Anda Adam este una dintre cele mai senzuale vedete de pe scena muzicală românească. Este o profesionistă, dar este şi o femeie cu forme apetisante, care atrage imediat privirile.

anda Adam

Artista le-a făcut un cadou fanilor ei de pe un site de socializare, deloc puţini la număr, şi a postat imagini în care îşi arată trupul în costum de baie. Şi Anda Adam are cu ce se lăuda. Blonda s-a fotografiat, în costum de baie de culoare albastră cu buline albe, şi din faţă şi din spate, astfel încât toată lumea poate să remarce că are un corp de nota 10, foarte bine lucrat la sală şi fără imperfecţiuni. Şi nicio urmă ce celulită, după cum credeau unii că văd pe trupul ei.

Anda Adam are un decolteu ameţitor, fund bombat, abdomen plat şi picioare super tonifiate, look-ul ei fiind unul de senzaţie. De remarcat că în fotografia în care stă cu spatele, cântăreaţa lasă la vedere tatuajul pe care îl are la spate, în zona posteriorului.

„Realitatea se vede cel mai bine prin lentila telefonului”, a comentat vedeta la fotografiile în care apare în costum de baie.

 

 

Citeste si...
Mai tânăra soție a lui Ilie Năstase l-a anunțat pe fostul tenismen că va divorța