Ce-ţi rezervă astrele pentru această zi de luni

horoscop_3_februarie

BERBEC – Trebuie să ai mare grijă în ce direcție o apuci, pentru că excesul de încredere de sine se poate dovedi a fi dăunător. Dacă trebuie să-ți asumi unele riscuri, ar trebui să le calculezi perfect. De asemenea, este foarte important să iei măsurile necesare pentru a avea o plasă de siguranță, în cazul în care lucrurile nu vor decurge așa cum speri tu. Pe plan familial, rudele își vor dori să stea în preajma ta cât mai mult posibil, așa că încearcă să-ți faci timp și pentru ele.

TAUR – Vei avea o experiență foarte intensă, fie că va fi vorba de o aventură erotică sau de o veste uluitoare pe care o vei primi. Vei începe săptămâna cu dorința de a găsi o soluție pentru a munci mai eficient. Dacă vei reuși să faci asta, vei reuși să te organizezi mult mai bine și să elimini multe dintre obiceiurile ineficiente pe care le-ai avut până acum. Spre seară, va trebui să rezolvi unele mici probleme legate de anturajul tău.

GEMENI – Ai mare grijă de tine, astfel încât să previi un accident care te-ar putea face să ajungi chiar și la spital. Astfel, ai mare grijă când conduci. Chiar dacă ești foarte  încrezătoare în reflexele tale, respectă cu strictețe regulile de circulație. Îți va fi dificil să împaci viața privată cu cea profesională. Nu le fă confidențe apropiaților, pentru că lucrurile nu se vor sfârși bine pentru tine. Nu-i lăsa să-ți smulgă informații pe care îți dorești cu adevărat să le păstrezi doar pentru tine.

RAC – Este un moment ideal să te ocupi de sarcinile pe care le-ai tot amânat în ultima perioadă. Ai grijă să nu te suprasoliciți, pentru că vei avea de suferit pe termen lung. Nu lăsa sa apară rivalități între tine și partenerul tău, pentru că altfel casa voastră se va transforma într-un teatru de război.

LEU – S-ar putea să cunoști o persoană care îți va stârni interesul prin intermediul rețelelor de socializare. De asemena, este posibil să-ți faci planuri privind unele schimbări în ceea ce privește locuința ta. Vei fi înconjurată astăzi de o aură de energie, care se va dovedi a fi contagioasă pentru cei din jurul tău.

FECIOARĂ – Este posibil ca de curând să fi stârnit interesul cuiva sau să îi fi oferit o idee excelentă unei persoane apropiate. De asemenea, nu este exclus ca astăzi să îți faci unele planuri de călătorie. Unele comentarii făcute de o persoană din Vărsător sau Berbec te-ar putea deranja, însă nu pentru multă vreme.

BALANȚĂ – Va fi o zi în care vei acorda mare atenție aspectului tău fizic și te vei îngriji cum se cuvine. Este posibil să îți dorești o schimbare de imagine sau să fii nevoită să realizezi o călătorie. De asemenea, vei fi preocupată mai mult decât de obicei de silueta ta, așa că vei începe să te gândești serios să te apuci de o dietă.

SCORPION – Încearcă să nu fi prea intransigentă și posesivă cu membrii familie tale. De asemenea, nu ezita să le oferi copiilor tăi mai multă libertate. Înclinațiile tale senzuale vor amplificate fi astăzi, așa că este posibil să ai o experiență cu scântei. Evită însă relațiile despre care știi că îți vor face rău pe termen lung.

SĂGETĂTOR – Un proiect început cu ceva vreme în urmă ar putea încolți în cele din urmă. Fie că este vorba de o idee de-a ta sau de un proiect la care pui umărul, te vei simți extrem de entuziasmată. O prietenă din zodia Berbec se va dovedi a fi indispensabilă pentru tine. Nu ezita să o lași să ia unele decizii în locul tău.

CAPRICORN – Membrii familiei tale vor fi îngrijorați de unele probleme de care te-ai plâns că le ai la locul de muncă, iar rolul tău este de a-i calma. Conjunctura astrală îți este favorabilă, însă dacă vrei să-ți iasă ceva nu te grăbi și nu te arunca cu capul înainte, pentru că nu vor intra zilele în sac. Ai mare grijă cui îi dezvălui un secret spre seară.

VĂRSĂTOR – V afi o zi în care vei simți nevoia să iei o mulțime de hotărâri: vrei să tai legăturile cu persoanele din viața ta care sunt false și să îți accepți propria nevoie de siguranță și afirmare în relația sentimentală. E nevoie de sinceritate din partea ta. Așteaptă-te la vești bune spre sfârșitul zilei.

PEȘTI – E momentul în care tu revii, după o perioadă în care nu te-ai aflat în atenția tuturor. Poți testa întâi efectul prezentării unui proiect la muncă pe câțiva prieteni buni, dar sinceri, care să te critice constructiv.

Citeste si...  Dan Voiculescu: "Fiica mea crede că sunt mason"