Veti ce-ți rezervă astrele în acest sfârşit de săptămână

horoscop (3)

HOROSCOP BERBEC – Pe parcursul acestui weekend, vei simți dorința și nevoia de a-ți întări relația în care ești implicată. Vestea unui câștig financiar nesperat te va stimula să faci un lucru pe care ți l-ai dorit de mult, dar pe care nu ți l-ai permis până acum. S-ar putea să te decizi să lucrezi sâmbătă și duminică dacă ai de predat un proiect important săptămâna viitoare. Drept urmare, rezistența ta fizică va fi scăzută și este esențial să te alimentezi într-un mod sănătos.

HOROSCOP TAUR – Va fi un weekend favorabil din punct de vedere financiar. Există riscul ca persoanelor apropiate să li se pare că te comporți într-un mod îngâmfat, oricât de umilă ai fi în realitate. Pe plan amoros, vei avea impresia că iubitul sau partenerul tău nu te înțelege și nu-ți arată suficientă afecțiune.

HOROSCOP GEMENI – Te poți aștepta să ai noroc weekendul acesta în orice activitate pe care vei decide să o desfășori. Trebuie să fii prudentă în ceea ce privește o prietenă cu care îți vei petrece una dintre zile, pentru că te poți aștepta la o surpriză neplăcută din partea ei. Nu te lăuda foarte tare, chiar dacă ai cu ce, pentru că riști să stârnești invidia unei persoane.

HOROSCOP RAC – Dacă ambițiile tale nu sunt utopice, există mari șanse să ți le îndeplinești weekendul acesta. Există mari șanse ca sentimentele pe care le ai pentru partenerul tău să renască. Duminică, există riscul să te enervezi dacă vei merge la cumpărături, din cauza unei achiziții total neinspirate pe care o vei identifica abia după ce vei ajunge acasă.

HOROSCOP LEU – Starea ta de sănătate va fi bună în general, însă există riscul ca o mică problemă să-ți dea unele bătăi de cap. Există posibilitatea să-ți “cadă” o sumă de bani neașteptată, fapt care-ți va genera o stare de relaxare. Pe plan amoros vei avea parte de weekend minunat, pentru că iubitul tău îți va acorda atenția și afecțiunea de care ai nevoie. Dacă ai frați sau surori, există riscul să te cerți cu ei.

HOROSCOP FECIOARĂ – Dacă ești singură, ai mari șanse să întâlnești un bărbat de care te vei îndrăgosti repede. Probabil că o relație nu va dura, însă îți va oferi o satisfacție imensă. Vei avea noroc pe plan financiar, așa că este o idee bună să faci o investiție dacă dispui de fonduri de rezervă. Există riscul să apară un conflict domestic, cel mai probabil cauzat de o mică greșeală făcută de tine.

HOROSCOP BALANȚĂ – E timpul să-ți faci ordine în documentele administrative și să-ți stabilești poate o nouă strategie financiară. Vei avea satisfacții pe plan financiar, însă te vei confrunta cu unele mici probleme în ceea ce privește viața sentimentală, mai ales în cazul în care ești măritată.

HOROSCOP SCORPION – Va fi un weekend bun din punct de vedere financiar, cu posibilitatea unui câștig nesperat. Nu trebuie însă să-l privești ca pe un impuls pentru a-ți face de cap la shopping, pentru că este întotdeauna mai bine să pui niște bani deoparte. Cuplurile cu experiență îndelungată vor beneficia de o reaprindere a scânteii. Dacă ești singură, sunt mari șanse să ai o aventură amoroasă care s-ar putea transforma în ceva mai mult.

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Vei afla o veste care te va tulbura profund. Există, de asemenea, riscul să te simți captivă în propria ta casă și să-ți dorești să te afli în altă parte. Vei fi îngrijorată din cauza unor dificultăți prin care trece cu o prietenă de-a ta, iar cea mai bună soluție este să încerci să-i oferi alinare.

HOROSCOP CAPRICORN – Vei avea o stare de spirit pozitivă. Chiar dacă te vor îngrijora unele lucruri, nu le vei lăsa să te copleșească, iar apropiații tăi or avea de câștigat din asta. Dacă ai tot amânat în ultima perioadă să iei o decizie, ar fi bine să-ți iei inima în dinți și să acționezi. Este posibil ca sâmbătă să învingi comoditatea și să faci niște sport. Te vei simți cu siguranță mult mai bine după aceea.

HOROSCOP VĂRSĂTOR – Ferește-te de decizii luate în pripă și de planuri îmbrățișate fără o analiză prealabilă. Așteaptă și gândește-te de două ori înainte să bați palma cu cineva. O persoană apropiată îți va demonstra din plin că poți avea încredere în ea în orice situație că nu precupețește niciun efort pentru a te ajuta la nevoie.

HOROSCOP PEȘTI – Vei avea tot felul de idei bizare, pe care ai face bine să le ignori dacă nu vrei să-ți irosești timpul cu scenarii care mai de care mai ciudate. O discuție cu o rudă te va ajuta să revii cu picioarele pe pământ. Încearcă să fii mai deschisă și mai adaptabilă în relația cu prietenele tale, pentru că altfel vor căpăta impresia că începi să devii arogantă.

Citeste si...  Bucureştenii, solidari cu românii afectaţi de inundaţii. Cum au primit sinistraţii ajutoarele din Capitală.