Fecioarele primesc invitaţii în oraş, iar berbecii petrec în familie

horo (2)

Astazi, Sagatatorii au intalniri cu prietenii, iar Gemenii merg la evenimente importante.

VARSATOR – Se poate sa faceti o tratatie in cinstea voastra sau a altcuiva din familie care s-a bucurat de un succes, a luat un examen, a implinit o varsta sau s-a vindecat de ceva. Ii puteti face o vizita cuiva care v-asteapta de luna trecuta, dar ati fost ocupati cu probleme de familie si-abia acum v-ati mai eliberat.

PESTI – Întalnire cu cineva care va face curte sa lucrati impreuna, poate e un job particular, dar se poate sa fie cel permanent – vedeti cum negociati. Cineva care va iubeste vrea sa va vedeti nu numai pe skype si poate scurtati cumva distantele, sa va-ntalniti in carne si oase.

BERBEC – O petrecere in familie si cu niscaiva prieteni o sa v-aduca o multumire sufleteasca, sa uitati de grija banilor, de problemele de sanatate sau cele de serviciu. Se pare c-o sa reusiti sa readuceti zambetul pe buzele alor vostri c-o sa aplanati un conflict care a scos peri albi in ultima vreme.

TAUR – Se poate sa primiti o invitatie la un spectacol, o expozitie, un targ, cu produse de care sunteti interesati si o sa va mearga la suflet totul. Un semn de viata de la cineva caruia i-ati picat cu tronc si vrea sa va cucereasca, dar se cam impiedica de indiferenta voastra.

horo (3)

GEMENI – O escapada turistica v-ar destinde, o sa v-ajute sa va recapatati interesul pentru munca, studiu, sa va pregatiti de examene si alte provocari din sfera profesionala. Se poate sa luati parte la un eveniment care sa se-ncheie cu o decernare de premii si sa luati si voi macar o mentiune, daca nu mai mult

RAC – Poate le faceti o vizita nasilor, finilor, pare sa fie o nevoie interioara de a vi-i apropia pe cei de care v-ati legat prin fire nevazute. Poate va face cinste cineva care trece printr-un moment fericit, printr-o pasa de generozitate.

LEU – O sa contribuiti si voi cu cate ceva la o masa festiva, poate va-ntalniti cu prietenii la o agapa si fiecare aduce cate ceva sau le-ntindeti o mana de ajutor unor cunostinte. O invitatie la o cina romantica, la un film, un spectacol, e cineva care vrea cu tot dinadinsul sa va cucereasca.

FECIOARA – O veste care sa va dea sperante ca vine acea persoana care inseamna enorm pentru voi si o sa uitati de tristete, de singuratate, o sa fie o comunicare sufleteasca fara cuvinte. Se poate sa primiti un cadou, sa vina cineva in vizita sau sa acceptati invitatia in oras, la un suc sau la patinoar.

BALANTA – O sa faceti un gest de noblete, sa-i chemati pe niste prieteni pe la voi si sa consolidati o relatie, sa va fiti, poate, de ajutor unii altora. Se poate regla foarte usor relatia sentimentala, numai sa vreti si daca vedeti bunavointa, dovezi de dragoste si partea fiintei iubite.

SCORPION – E posibil sa bateti cale lunga pana la niste prieteni sau rude care sarbatoresc ceva, boteaza un copilas, pare sa fie un moment festiv de la care n-ati vrea sa lipsiti. Poate aveti succes la cumparaturi si luati ceva mai ieftin si de care au nevoie copiii vostri sau poate va duceti intr-o vizita.

SAGETATOR – O puteti porni la drum si sa va-ntoarceti diseara, dupa intrevederea cu cineva care conteaza pentru voi, in care v-oti fi pus mari sperante. O reuniune cu prieteni, poate si cu colegii care vor sa va cinstiti c-ati repurtat un succes cu ecouri impresionante.

CAPRICORN – E posibil sa va vedeti cu cineva care vine de la mare distanta si dupa o perioada lunga de absenta si sa va luati un angajament fata de aceasta persoana. Poate va luati o revansa fata de cineva care v-a ajutat in fel si chip si n-ati apucat sa-i intoarceti gestul.

Citeste si...
Horoscopul zilei de joi, 3 iulie 2014