horoscop

 

Horoscop zilnic, miercuri 30 aprilie 2014

Berbec
Sectorul financiar este astăzi în atenţia ta, iar de dimineaţă poţi fi mai auster decât ar fi cazul, ducând cumpătarea la extreme. Totuşi, eşti perfect conştient de capacităţile şi de resursele tale, putând câştiga suplimentar prin adoptarea valorilor tradiţionale sau a experienţei furnizate de către cei din familia ta. Bazează-te pe o bună intuiţie şi pe aspectele practice.

Taur
Mai sensibil din punct de vedere emoţional şi poate rigid în anumite momente, nu-ţi permiţi prea uşor să te bucuri de compania partenerului de cuplu. În schimb, sunt favorizate activităţile educative, examenele, dar şi aprofundarea unor subiecte care îţi permit îmbogăţirea cunoştinţelor. Pune accent pe comunicare şi fii deschis către alte puncte de vedere.

Gemeni
Poate energia ta nu este azi la cote maxime şi poţi părea uşor în urmă cu reacţiile, dar ai ocazia să fructifici această încetinire de ritm pentru a analiza subiectele apăsătoare din viaţa ta şi de a trage învăţăminte din experienţele trecute. Deşi mai puţin activ, eşti dispus să-ţi duci la capăt, în propriul ritm şi cu zâmbetul pe buze, toate îndatoririle din zona socială.

Rac
Atât în relaţia cu persoana iubită, dar şi cu prietenii tăi, astăzi preferi mai mult rolul de ascultător, bucurându-te într-o manieră mai discretă de compania acestora, fără însă a-ţi scăpa vreun detaliu important. Grupurile frecventate dar şi prietenii pot reprezenta sursele de îmbogăţire a cunoştinţelor, dar şi şansa de a ajuta într-o manieră practică, dacă ţi se solicită acest lucru.

Leu
Nu îţi tensiona începutul de zi cu grija atâtor responsabilităţi. Mai bine ia lucrurile pe rând, important fiind să le finalizezi. Atenţia la semnalele subtile dar şi capacitatea de a asculta activ problemele altora îţi poate aduce beneficii în chestiuni care au de-a face cu banii. Eşti destul de popular şi-ţi pasă de ce spun alţii, dar esenţial este să te axezi pe aspectele practice.

Fecioară
Ar fi de evitat, mai ales în orele dimineţii, susţinerea unor examene sau prezentarea la un interviu, deoarece viteza de reacţie nu e tocmai cea dorită. Totuşi, subiectele cărora le dedici acum timp de studiu, îţi vor rămâne fixate bine în memorie. O mică vacanţă, alături de partener, îţi oferă şansa de a te bucura de beneficiile contactului cu natura, de a experimenta prin simţuri.

Balanţa
Ziua poate fi favorabilă sectorului financiar, având un fler aparte legat de unde anume ar trebui să investeşti sau cui să-i împrumuţi bani, fără să te laşi prea uşor convins de orice ofertă promiţătoare. Dacă-ţi învingi tendinţa spre posesivitate şi eşti mai deschis să-ţi exprimi sentimentele, astăzi poţi trăi din plin momente pasionale, acordând prioritate senzaţiilor.

Scorpion
Chiar dacă începi ziua fiind rezervat din punct de vedere emoţional, totuşi zona ta principală de interes rămâne relaţia cu partenerul de cuplu. Dedică-ţi mai mult timp dialogului cu acesta, abordând pe îndelete cele mai importante teme şi bucuraţi-vă savurând împreună cina sau chiar un concert de muzică. Fii deschis şi vei avea ce învăţa de la partenerul tău.

Săgetător
Astăzi poţi fi foarte eficient la serviciu, având o mare putere de concentrare şi simţindu-te confortabil în privinţa asumării dar şi ducerii la îndeplinire a responsabilităţilor cotidiene. Suplimentar, poate te-ar ajuta să te faci mai uşor înţeles de către colegii tăi. Nu uita de pauze, să faci o plimbare sau două în natură, astfel reuşind să faci faţă mai uşor stresului şi să te relaxezi.

Capricorn
Dacă treci de dimineaţă peste senzaţia de bocaj al ideilor, restul zilei poate fi fructificat din punct de vedere al exprimării laturii artistice. Încearcă să nu te limitezi la propriile păreri, având ce învăţa de la partenerii tăi de dialog, chiar şi de la adversari. Şi, fiindcă e o zi încărcată de romantism şi sensibilitate, nu uita să-ţi răsfeţi simţurile, în maniera potrivită gusturilor tale.

Vărsător
Astăzi simţi că vrei să petreci mai mult timp acasă, bucurându-te de confortul oferit de propria familie. Îţi asumi rolul persoanei de nădejde care să-i asculte pe toţi şi care să dea un sfat bun, mai ales dacă se referă la o chestiune bănească. Ziua este potrivită studiului metodic în scopul perfecţionării cunoştinţelor necesare unei eventuale avansări la locul de muncă.

Peşti
Poate ţi-ai pregătit un program destul de încărcat pentru astăzi dar poţi fi frustrat că eşti mai lent în reacţii faţă de cum te-ai aştepta. Însă, ai ocazia să înveţi multe lucruri, nu din spusele altora, ci filtrându-le cu ajutorul experienţei personale. Ai răbdare să-ţi ordonezi gândurile şi planurile şi stabileşte-ţi propriul ritm, având cu siguranţă ce să arăţi celor din jur.

Citeste si...  Horoscop zilnic - 29 noiembrie: Gemenii inchid un nou capitol!