Medicii au sfatuit pe femei să nu-şi bage inghetata în zonele intimeMarea Britanie este afectată de un val de căldură, iar oamenii caută tot felul de modalităţi pentru a se răcori. Sunt şi femei care au crezut că este o idee bună să se răcorească băgându-şi îngheţată pe băţ în vagin.

Aceste cazuri au determinat doi medici ginecologi să le atragă atenţia doamnelor şi domnişoarelor. Sunt şi femei care au crezut că este o idee bună să se răcorească băgându-şi îngheţată pe băţ în vagincă acest lucru este periculos, transmite Summit News.

„Sunt multe lucruri care nu trebuie să se afle în apropierea unui vagin, iar îngheţata pe băţ este unul dintre ele”, a declarat Sarah Welsh, medic ginecolog şi cofondatoarea unui brand de prezervative. Potrivit ei, îngheţata poate altera pH-ul vaginului şi cauza probleme. „Gheaţa se poate prinde de pielea delicată a vaginului şi cauza traume şi răni”, a adăugat ea.

Citeste si...  Câte amenzi a dat Protecţia Consumatorului după Black Friday

Şi medicul Shree Datta a atras atenţia asupra pericolelor: „Sfatul meu este să nu băgaţi corpuri străine în vagin deoarece există riscul apariţiei infecţiilor”.