Este specială de mult timp. Fiind un personaj pe care mulţi îl consideră chintesenţa culturii japoneze moderne.

hello_kitty

Hello Kitty, una dintre figurile cele mai îndrăgite ale desenelor animate, are o expoziţie specială la Los Angeles, cu ocazia împlinirii a 40 de ani. Mii de exponate, de la genţi şi rochii, la statui uriaşe sau chiar roboţi, prezintă povestea şi lumea personajului pe care mulţi oameni îl consideră chintesenţa culturii japoneze moderne.

Trecutul ei

Expoziţia, deschisă la Muzeul Japonezo-American din Los Angeles, are două secţiuni. Prima reprezintă trecutul lui Hello Kitty şi conţine diverse produse, accesorii şi obiecte de colecţie produse de-a lungul anilor.
A doua parte a expoziţiei conţine intepretări moderne ale vieţii simpaticului personaj, făcute de diverşi artişti. Aici o găsim pe Hello Kitty pe post de faraon, supererou, monstru sau robot uriaş. În ciuda numelui şi a înfăţişării, Hello Kitty nu este o pisică, ci, de fapt, o fetiţă. Anunţul, făcut acum două luni, a provocat un adevărat scandal printre fani.
Preşedintele companiei creatoare a spus că niciodată nu a afirmat că Hello Kitty ar fi pisică, mai ales pentru că merge în două picioare, vorbeşte şi are chiar o pisică pe post de animal de companieis
În cei 40 de ani de existenţă, personajul animat a ajuns să reprezinte cultura japoneză şi a atras milioane de fani cu mesajul său de dragoste, prietenie şi compasiune.

Citeste si...  Cum a ajuns Dinu Patriciu cel mai bogat român şi ce avere a avut acesta