Liniștea de la Dinamo s-a terminat și asta pentru că gruparea din Ștefan cel Mare stă pe un butoi de pulbere după ce s-a reaprins conflictul dintre Ionuț Negoiță și Nicolae Badea, companiile celor doi fiind în proces.

Totul a pornit de loa o decizie a Tribunalul București care a instituit „sechestru asigurator constând în acțiuni reprezentând 92,9 la sută din cele deţinute de Ionuț Negoiță până la concurența sumei de două milioane de euro”.

„În momentul în care Badea a cesionat acțiunile către Negoiță, pe 13 martie 2013, s-a hotărât în agreement-ul lor ca în decurs de un an să primească acele două milioane de euro, reprezentând acțiuni și o datorie de un milion de euro pe care fostul șef al clubului o avea de încasat de la Dinamo. Badea a renunțat la o sumă mai mare. Aceasta urma să fie achitată prin imobile, ceea ce nu s-a mai întâmplat”, au povestit surse din fotbal. Astfel că s-a ajuns la proces, iar „FC Dinamo Badea” trece la un alt nivel.

Citeste si...  Bilant sumbru. Dinamo are doi jucători care i-au murit în teren: Hâldan şi Ekeng

„FC Dinamo Badea” va trimite în aceste zile o notificare către „FC Dinamo Negoiță”, actualul club, prin care va cere interzicerea comercializării produselor cu brandul Dinamo în magazinele grupării, așa cum este cel deschis la Rin Grand Hotel!

„Palmaresul, stema și sigla au rămas la Badea, pe mai departe. Jucătorii pot purta stema, de exemplu, sportiv, pe tricouri, la meciuri sau la diverse acțiuni, însă se va solicita ca la magazinul oficial să nu se mai vândă produse cu brand lui Dinamo”.

Dinamo se apără
„Firma domnului Badea are înregistrată la OSIM steama pe care o poate folosi doar în acțiuni sportive, dar nu și pentru activitățile comerciale. Clubul nostru poate folosi fără probleme brandul în ceea ce privește comercializare produselor. Și clubul domnului Badea folosește stema în asftel de acțiuni la magazinul grupării din Ștefan cel Mare „, au spus oficiali ai clubului.