Handbalul romanesc a inregistrat o victorie remarcabila CSM Bucureşti a suferit primul eşec în Liga Naţională după aproape un an şi jumătate. Constelaţia de vedete a campioanei României a cedat pe terenul lui SCM Craiova, scor 21-23.

SCM Craiova pe locul 2 în clasament, au întrerupt astfel seria de 38 de victorii consecutive a bucureştencelor în campionatul intern.Handbalul romanesc a inregistrat o victorie remarcabila

CSM Bucureşti a pierdut ultima oară pe 26 septembrie 2016, 27-30 contra Dunării Brăila, în etapa a patra a ediţiei 2016-2017 a Ligii Naţionale.

Campioanele au început mai bine jocul din Bănie, au condus cu 3-1 (min. 7), 10-6 (20), 12-9 (28), însă la pauză avantajul a fost minim, 12-11.

Handbalul romanesc a inregistrat o victorie remarcabila :

După pauză, CSM Bucureşti şi-a mărit din nou avantajul, la 15-12 (34), apoi a avut 18-16 (47), după care SCM Craiova a condus pentru prima oară, cu 19-18 (52). Echipa oaspete a egalat, dar SCM Craiova a înscris trei goluri consecutive, desprinzându-se decisiv, la 22-19 (60), scorul final fiind de 23-21.

Pentru Craiova au marcat Valentina Ardean-Elisei 6 goluri, Andreea Pricopi 5, Cristina Florianu 4, Zeljka Nikolic 3, Bobana Klikovac 2, Patricia Vizitiu 1, Andreea Rădoi 1, Teodora Popescu 1.

Golurile campioanei au fost reuşite de Cristina Neagu 5, Nathalie Hagman 5, Iulia Curea 4, Isabelle Gullden 3, Line Jorgensen 1, Marit Frafjord 1, Sabina Jacobsen 1 şi Paula Ungureanu 1.

Campioană a Europei în 2016 şi a treia clasată în Liga Campionilor în 2017, CSM Bucureşti este calificată în sferturile competiţiei numărul 1 a cluburilor din Europa şi în acest sezon. 

Citeste si...  Iohannis, victorie la CCR. Sesizarea privind legea vânătorii, admisă

Handbalul romanesc a inregistrat o victorie remarcabila :

SCM Craiova are şanse mici de a trece de sferturile Cupei EHF: a pierdut cu 23-25 turul cu Lada Togliatti, de pe teren propriu. Returul se joacă sâmbătă, în Rusia.

Grigore Albici, antrenorul secund al echipei de handbal feminin și jucătoarea Ana Maria Țicu au vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, despre derby-ul cu CSM București.

“Ne bucurăm că putem să oferim Craiovei un meci cu jucătoare de talie mondială. Ambele echipe ne pregătim pentru partidele din cupele europene din weekend: noi la Togliatti și C.S.M. București – la Rosov Don. Sperăm să facem un joc foarte bun și să mulțumim publicul, care sperăm să vină în număr cât mai mare la sală, să ne ajute așa cum s-a întâmplat în ultimele partide. Va fi foarte important ca jucătoarele să fie sănătoase, pentru că la meciul trecut, atât Bogdan Burcea, cât și anumite fete nu au fost în plenitudinea forțelor”, a zis Grigore Albici, completat de Ana Maria Țicu .

“Ne așteaptă un meci foarte greu și trebuie să intrăm pe teren foarte motivate. C.S.M. București nu are nevoie de nicio prezentare. Toată lumea știe valoarea lor. Vrem să dăm ce avem mai bun pe teren și poate vom reuși o surpriză. Așteptăm să vină spectatorii în număr cât mai mare la sală, să ne încurajeze, așa cum s-a întâmplat în ultimele jocuri”.