Europarlamentare 2019. Candidatul PNL la alegerile europarlamentare din 2019, Rareș Bogdan, a afirmat, la Realitatea TV, campania PSD este una mizerabilă. Acesta a povestit că i-au atacat familia. ”E păcat că se ajunge aici”, a spus acesta.

”Mi-au atacat soția însărcinată, mi-au atacat tatăl. I-am rugat frumos să mă atace pe mine, să îmi lase familia în pace”, a afirmat Rareș Bogdan, la Tv.

”Ultimele atacuri ale PSD au fost împotriva soției”, a completat acesta.

”Dacă ei atât știu, disperarea îi duce la gesturi extreme care se vor întoarce împotriva lor”, a mai spus candidatul PNL la alegerile europarlamentare.

”E păcat că se ajunge aici, eu credeam că discutăm pe argumente, nu pe atacuri către familie”, a declarat Rareș Bogdan.

”PSD este dușmanul României”
Acesta a mai spus că ceea ce s-a întâmplat la summitul de la Sibiu și la miting PSD de la Iași arată o Românie împărțită. ”O România împărțită de cei care manipulează oameni de bună credință”, a precizat Rareș Bogdan.

Candidatul PNL a mai spus că îi roagă pe colegii din PNL să nu răspundă la ”scăparea” lui Dacian Cioloș și să concentreze asupra celor care au îngenunchiat România.

Citeste si...
Ce îţi rezervă astrele pentru sâmbătă, 31 mai 2014

”Cred că domnul Cioloș a avut o scăpare, cred că nu are ce să îi reproșeze președintelui Klaus Iohannis. Noi nu ne batem cu USR Plus, PMP sau alții, noi ne batem cu PSD și cu ALDE, ei sunt pericolul pentru România. PNL nu se va bate cu forțele din opoziție”, a explicat Rareș Bogdan.

”Îi rog pe cei din opoziție să nu se atace între ei. Cine ne-a adus în situația de a ajunge oaia neagră a Europei? PSD este dușmanul României, nu cei din opoziție”, a precizat acesta.

”Doi oameni l-au atacat pe președintele României. Unul se numește Liviu Dragnea, iar atacurile au fost într-un mod grobian. Celălalt este Dacian Cioloș și nu aș spune că l-a atacat, ci că a făcut o referire nepotrivită. Este o greșeală fatală pentru România să ne atacăm între ei, PSD se va bucura, va mânca floricele”, a detaliat acesta.