Actualitate, Stiri

Halucinant! Radu Mazăre visează numai la femei, chiar şi după un arest de o zi

Primarul ştie că dacă va fi consemnat la domiciliu… „Cică au voie să intre gagicile…”

Mazzare

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a povestit din nou, joi, jurnaliştilor despre condiţiile din arest, spunând că „sunt groaznice” şi precizând că dacă la recurs va primi arest la domiciliu va putea primi „gagici” în vizită.

„Să ştii că nu-i uşor. Să dea Dumnezeu să nu ajungă nimeni acolo, condiţiile sunt groaznice. V-am spus cum era cu toaleta… Cu sforăitul, şef onorific de celulă era nea Ruşanu, care datorită vârstei era undeva pe sus. E adevărat că le sforăie, le sforăie de rupe-n două, dar nu l-am ţâţâit, nu l-am fluierat, că omul are o vârstă. Mai erau vreo doi – trei ardeleni care îl înjurau pe Băsescu cu clăbuci la gură. Le-am şi zis: «Păi, băi, nu ni l-aţi adus voi pe cap? Voi, Ardealul l-a votat de două ori. Aoleu, că ce-am făcut, că nu ştiu ce»”, a declarat Radu Mazăre.

El a povestit că în celula în care a fost închis a întâlnit un cetăţean libanez care nu a fost cercetat de cinci luni şi care, dacă scapă de arest, pleacă din România, deşi are aici mai multe mii de angajaţi.

Primarul Constanţei a mai spus că ar pleca în Madagascar, aşa cum îşi propusese înainte de acţiunea procurorilor DNA, dar nu ştie dacă va putea părăsi ţara.

„Deocamdată nu pot pleca. Aştept apelul să vedem ce-o fi. Poate mă bagă iar la sforăit, poate îmi dau control judiciar, poate mă lasă liber. Dacă mă lasă liber m-aş duce o săptămână să mă dau cu zmeul, să mă mai limpezesc, că războiul după cum vedeţi e aprig”, a spus Mazăre.

Întrebat ce se va întâmpla dacă va fi arestat la domiciliu, Radu Mazăre a răspuns: „Cică au voie să intre gagicile”.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi omul de afaceri Avraham Morgenstern, care i-ar fi dat mită 175.000 de euro pentru a-şi asigura câştigarea contractului pentru construirea locuinţelor sociale din campusul „Henri Coandă”, au fost eliberaţi din arestul poliţiei Capitalei miercuri seară, după ce instanţa supremă a decis cercetarea lor în libertate, sub control judiciar, decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nefiind definitivă, ea putând fi contestată la aceeaşi instanţă.

 

 

blank