Simona Halep, care a fost decorată, marţi, de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de cavaler, a declarat, după ceremonie, că ar juca un meci de tenis cu şeful statului.

„Aş juca un meci cu domnul preşedinte, nu am jucat, dar de ce nu?! Nu l-am văzut niciodată jucând şi nu am avut niciodată ocazia să joc contra dumnealui, aşa că nu pot să spun”, a zis, râzând, Simona Halep, la Palatul Cotroceni.

Simonei Halep i-ar plăcea să facă parte dintr-o delegaţie a preşedintelui Klaus Iohannis
„Mi-ar face mare plăcere dacă aş putea să fiu prezentă la o astfel de întâlnire, dar încă nu ştiu ce presupune o astfel de întâlnire, aşa că nu o să dau un răspuns acum, dar o să mă documentez, dacă o să fiu invitată o să merg”, a adăugat ea.

Câștigătoarea de la Wimbledon s-a declarat emoţionată de distincţia primită: „A fost mult mai emoţionant şi emoţiile au fost diferite, de aceea am simţit şi o presiune mai mare, dar a fost un moment frumos şi cu siguranţă este unul dintre evenimentele pe care nu le voi uita niciodată”.

Halep a mărturisit că nu visa în copilărie să ajungă la o astfel de performanţă, dar că a muncit să ajungă la acest nivel: „Că o să ajung la cel mai înalt nivel mi-a fost şi teamă să vizez”.

Citeste si...
Dăncilă îl atacă dur pe Iohannis și îl face....leneș

Simona Halep ar dori construirea unui teren de iarbă la București
„Eu consider că, dacă oamenii o să facă nişte condiţii mai bune pentru ei, avem o şansă în plus să avem mai mulţi campioni. Consider că oricine poate face orice, nimic nu este imposibil şi sper prin rezultatele mele să-i inspir pe aceşti copilaşi şi să arăt că orice este posibil. Îmi doresc foarte mult să avem o generaţie nouă de tenis, cu multe perspective şi cu multă încredere”, a mai spus Simona.

„Nu ştiu dacă la Constanţa, cred că ar fi mai folositor la Bucureşti, pentru că sunt mai mulţi jucători de tenis la Bucureşti şi, după o anumită vârstă, trebuie să vii în Capitală să faci tenis de înaltă performanţă”, consideră Simona Halep.

Simona Halep este pregătită pentru US Open
Românca a vorbit despre ultimul turneu de Grand Slam al anului, care se apropie: „Sunt gata. Am venit din vacanţă acum două zile şi sunt pregătită.

Fiecare zi este un target pentru mine. Aşa cum am început şi anul acesta relaxată şi am mers să joc fiecare meci 100%, aşa o voi face şi de acum înainte”.

wimbledon , simona halep , us open , klaus iohannis