Jucătoarea de tenis Simona Halep spune că va fi aptă de joc la Roland Garros. Revenită în ţară pentru câteva zile, românca spune că nu este principala favorită la trofeul de la Paris, pe care l-a câştigat anul trecut.

„Sunt ok, nu am nicio problemă gravă la picior. A fost din cauza oboselii un pic contractat. Sunt un pic obosită, dar am timp să mă recuperez şi abia aştept să merg la Paris. Sunt foarte bune aceste zile libere şi chiar mă bucur că pot să le petrec acasă. Întotdeauna vin acasă să îmi reîncarc bateriile şi de această dată sunt mai multe zile, ceea ce este un lucru bun”, a spus Halep.

Ea a spus că va merge cu încredere la Roland Garros, dar că nu poate anticipa nimic.

„ Fiecare meci este diferit, fiecare zi e diferită. Aşa că voi merge cu încredere şi să vedem ce va fi. Din partea mea sunt aşteptări normale, o să încerc să gestionez cât se poate de bine şi să fac un rezultat bun, pentru că îmi doresc şi eu, aşa cum îşi doreşte toată lumea. Nu am spus că sunt favorită niciodată şi nici nu aş vrea să schimb acest lucru, pentru că toate jucătoarele joacă un tenis foarte bun şi nivelul de top 10 este foarte ridicat, toată lumea poate câştiga un turneu. Sunt bine, mă simt bine şi am jucat bine la Madrid. Acum, vom vedea”, a spus Halep.

Citeste si...  Dirijorul în alb, de la reprimarea violentă a manifestanților din 10 august, a acționat în instanță Jandarmeria

Jucătoarea aflată pe locul al doilea în topul WTA a fost învinsă ieri, scor 2-6, 7-5, 6-3, de sportiva cehă Marketa Vondrousova, locul 44 WTA, în turul al doilea al turneului de la Roma.