Simona Halep a devenit o vedetă de talie mondială, iar acest lucru este vizibil din modul în care e percepută de marile nume din tenisul mondial. Barbara Schett s-a simţit perfect având-o pe marea noastră campioană invitată la emisiunea Game Schett and Mats.

Constănţeanca nu a avut viaţă uşoară în primul tur de la US Open, unde a avut nevoie de decisiv pentru a se impune în confruntarea cu Nicole Gibbs, scor 6-3, 3-6, 6-2.

La câteva zeci de minute după victoria obţinută, românca a fost invitată în studioul EuroSport, pentru a sta de vorbă cu Mats Wilander şi Barbara Schett. Dacă acum câţiva ani Simona nu impresiona prin discursul său, în acest moment ea a devenit una dintre cele mai apreciate sportive pentru modul în care comunică.

Simona Halep a impresionat-o pe Schett
Extrem de relaxată şi calmă, Simo a avut răspunsuri pline de substanţă, fiecare frază a sa purtând marca unei mari campioane. Lucru care a impresionat-o pe Barbara Schett, care a ţinut să spună cât de plăcut surprinsă a fost de reîntâlnirea cu învingătoarea de la Wimbledon.

Citeste si...
Dragnea aduce toată Moldova la miting. 800 de autocare vin la Iaşi

„Am simţit ca şi cum aş fi avut o discuţie amicală în living room când @Simona Halep a trecut pe la noi astăzi”, a scris Barbara Schett pe pagina personală de twitter.

Barbara Schett a fost una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din Austria. Fostă număr 7 mondial, aceasta a ajuns în 1999 până în sferturile de finală ale US Open-ului.

În turul secund de la Flushing Meadows, Simona Halep o va întâlni pe Taylor Townsend, o sportivă extrem de talentată, din SUA. Partida se va desfăşura joi şi va putea fi urmărită în format LIVE-TEXT pe digisport.ro.

simona halep , us open , halep us open , barbara schett