Wimbledon 2019  Simona Halep a făcut spectacol la conferinţa de presă de după partida cu Shuai Zhang, care i-a adus calificarea în careul de aşi de la Wimbledon. Extrem de naturală şi de relaxată, Simo a glumit cu jurnaliştii în mai multe rânduri, generând reprize zgomotoase de râs.

Momentul cel mai amuzant a fost când unul dintre jurnalişti i-a amintit de semifinala de la All England Club din 2014, când a pierdut cu Bouchard. „Au trecut cinci ani de la prima semifinală reuşită de tine la Wimbledon. Vrei să te întorci la acel meci şi să ne spui ce amintiri îţi trezeşte şi cum vei folosi acea experienţă pentru a ajunge acum în finală?”, a fost întrebarea ziaristului.

Wimbledon 2019 | Întreaga sală a râs la glumele Simonei Halep
„Nu!”, a fost răspunsul sec al Simonei, spre amuzamentul tuturor. După ce a râs şi ea, Halep a explicat de ce nu ar ajuta-o cu nimic să se raporteze la penultimul act cu Genie.

Citeste si...  A ajuns să mănânce cioburi de nervi. Becker: "Țiriac este un om brutal"

„Nu vreau să mă gândesc la acea semifinală. E un alt an, o cu totul altă situaţie. Totul s-a schimbat, eu sunt un om diferit, o jucătoare diferită, am o altă experienţă. Sunt mult mai încrezătoare. Acum iubesc iarba, e prima oară când spun asta (n.r. jurnaliştii au început să râdă din nou). E o provocare mare pentru mine următorul meci, dar îl voi trata ca pe fiecare meci de până acum. Voi fi relaxată, motivată şi plină de încredere”, a spus Halep la conferinţa de presă.