La 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua, Gică Hagi și-ar dori ca FCSB să fuzioneze cu Clubul Sportiv al Armatei, pentru a crea o echipă care să domine fotbalul românesc. Cele două cluburi sunt în conflict și se judecă în instanță.

Gică Hagi a participat la festivitatea organizată la Cercul Militar Naţional din Capitală. La 7 mai 1986, Steaua a învins Barcelona în finala de la Sevilla și a câștigat în premieră Cupa Campionilor Europeni.

„Cele mai bune două cluburi ale noastre, Steaua şi Dinamo, s-au împărţit în două. Practic, s-au distrus două cluburi mari. Sunt două echipe şi nu mai ştii în ce parte să te duci. Iar cel mai grav lucru e că suporterii sunt împărţiţi. E o greşeală mare, de ce s-a ajuns aici nu ştiu, dar e o greşeală pe care noi acum o plătim. Ar fi extraordinar ca Steaua şi FCSB să fie din nou un tot unitar… să fie din nou împreună şi să fie o forţă.

Citeste si...
Iata ce l-a enervat pe Gica Hagi şi cum a răbufnit la adresa UEFA

Aşa cum ar fi şi la Dinamo, la Craiova, la UTA, la Piteşti… Toate aceste echipe trebuie să se întoarcă şi fotbalul românesc să fie din nou puternic. Ca să putem avea din nou o echipă naţională şi jucători mari. Pentru că naţionala a mers bine când jucătorii proveneau de la echipele campioane„, a spus Gică Hagi.

Juriștii CSA Steaua cer excluderea FCSB din Liga 1 și plata unor daune de milioane de euro pentru folosirea abuzivă a brandului Steaua de către clubul lui Gigi Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.