FC Viitorul a anunţat, marţi, că Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au fost în Turcia pentru a discuta despre o academie de fotbal şi a negat posibila preluare de către cei doi a clubului Karşiyaka, aşa cum a relatat presa.

„În urma informaţiilor apărute în ultimele zile în presă, referitoare la posibila preluare a unui club din Turcia de către domnul Gheorghe Hagi, FC Viitorul face următoarele precizări:

Domnul Gheorghe Hagi a fost într-adevăr în Turcia, alături de domnul Gheorghe Popescu, însă acest lucru nu s-a datorat preluării vreunui club. Nu a existat niciun moment o discuţie despre preluarea vreunui club din Turcia. Domnii Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au fost invitaţi doar la o discuţie ce a avut ca subiect o academie de fotbal”, se precizează în comunicatul clubului constănţean, conform Mediafax.

Citeste si...  Ion Cristoiu despre dosarul Revoluției: „ super producție hollywoodiană ”

Mai multe publicaţii importante din Turcia au anunţat, luni, că liderii Generaţiei de Aur ar conduce discuţiile pentru preluarea unui club de tradiţie. Este vorba despre Karşiyaka SK, care în acest moment se află în cel de-al treilea eşalon.

Actualmente pe ultimul loc în liga a treia din Turcia, cu doar cinci puncte în 12 etape, Karşiyaka este un club fondat în 1912, fiind unul dintre cele mai vechi din Turcia. Karşiyaka nu a mai jucat, însă, în prima ligă din 1996.