Gică Hagi s-a enervat înaintea partidei Viitorului cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe. Managerul tehnic al constănțenilor a fost întrebat de reporteri despre interesul patronului FCSB-ului, Gigi Becali, pentru secundul său, Cătălin Anghel, anunțat sâmbătă seară, la „Fotbal Club”.

„Regele” nu a dorit însă să vorbească despre acest subiect, iar răspunsul său a fost scurt: „Altă întrebare!”

„I-am dat mesaj lui Hagi să mi-l dea pe Anghel, mie îmi place ce se întâmplă la Viitorul. Ce dacă e secund? E elevul lui Hagi și este mai bun decât un principal. I-am dat patru mesaje, dar nu mi-a răspuns. Sunt gata să și plătesc pentru Cătălin Anghel, e creația lui Gică (n.r. Hagi)”, fusese declarația lui Becali de luni, de la Digi Sport.

Citeste si...  Esti tandra si senzuala in dormitor sau “obraznica” intre asternuturi? Vezi ce spun astrele despre personalitatea ta din dormitor

Cătălin Anghel l-a refuzat imediat pe Gigi Becali
Secundul lui Gică Hagi de la Viitorul i-a dat un răspuns imediat patronului „roș-albaștrilor”.

”Îi mulțumesc domnului Gigi Becali pentru interesul manifestat, dar pentru moment voi continua munca pe care am început-o la FC Viitorul. Sunt onorat, dar în același timp angrenat într-un nou proiect cu FC Viitorul, alături de care vreau să obțin noi performanțe”, a spus Anghel, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al constănțenilor.

Cătălin Anghel (44 de ani) este secund la Viitorul din 2015, după ce a fost „principal” la echipa lui Gică Hagi între 2009 și 2013 și la Săgeata Năvodari în perioada 2013-2015. Pe banca FCSB-ului, la meciul cu Astra, de luni.

 

loading...