«Sunt șocat! Cum să-l bagi la puşcărie pe Gică Popescu?»

hagi_ce

Gică Hagi (49 de ani), liderul Generaţiei de Aur, trăieşte un coşmar de când cumnatul său şi fostul coechipier, Gică Popescu, a fost condamnat la 3 ani, o lună şi zece zile de închisoare pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Chestionat pe tema unei eventuale graţieri a fostului căpitan al Barcelonei, “Regele” a încropit răspunsuri scurte, dar edificatoare. „Sunt şocat! Cum să-l bagi pe Gică Popescu la puşcărie?”, a declarat siderat Hagi.

„Nu vreau să comentez decizia justiţiei. Ce rost ar avea? Până la urmă nu asta contează… Eu nu pot să cred nici acum, când vorbim noi, că el se află la închisoare. Pur şi simplu sunt şocat, nu-mi revin. Aşa trăiesc eu de când am auzit această veste cumplită…”, a mai adăugat Gică Hagi.

Întrebat dacă ar trebui graţiat, fostul căpitan a răspuns precaut: „Spuneţi voi, că ştiţi mai bine, cum ar trebui să se procedeze. Credeţi că merită puţin respect Gică Popescu? Măcar puţin respect? Eu zic că da”.

De altfel, mai multe personalităţi din ţară, precum şi membri ai Generaţiei de Aur a fotbalului românesc, solicită graţierea „Baciului”.

 

 

Citeste si...  Iata cum va fi vremea de Revelion