Gwyneth Paltrow este una dintre cele mai îndrăgite personalități din lumea filmului. Figura angelică și silueta silfidă a actriței i-a inspirat pe stiliști încă de la primele apariții.

De-a lungul timpului, vedeta a avut multe apariții frumoase pe covorul roșu. Stilul cu care a impresionat cel mai mult a fost cel din anii ’90. Fie că a purtat rochii impresionante, fie că a îmbrăcat un deux-pieces îndrăzneț, Gwyneth a rămas fidelă acelui stil și acum. Deși, să recunoaștem, e puțin mai modern, dar provocator.

Cunoscută pentru silueta sa trasă prin inel, detaliile jucăușe și explozia de culoare de pe ținute, actrița/antreprenoarea/influencerul/bloggerița nu s-a ferit niciodată să încerce lucruri noi și provocatoare. Amintiți-vă rochia pe care a purtat-o pe covorul roșu la Gala premiilor Oscar din 2002!

Despre Gwyneth Paltrow se spune că este regina minimalismului, întruchiparea eleganței clasice. Actrița în vârstă de 46 de ani alege jachete (scurte, lungi), rochii, fuste din piele, sacouri tăiate calm, fără detalii inutile.

Citeste si...  Imagine de senzație cu Bianca Drăgușanu și fetița acesteia. Uite cu cine seamănă Sofia

O altă caracteristică interesantă la stilul Gwyneth Paltrow o reprezință ținuta pe un singur umăr. Să recunoaștem, o avantajează foarte mult și constituția fizică. Rochiile, în special, pică atât de bine pe ea și îi scot în evidență silueta de invidiat.